MuziekMuziek

Maria Nila, Kolorit review.

Maria Nila, een mooi Zweeds kappers merk.

marianilastockholm

Maria Nila een merk afkomstig uit Zweden en speciaal voor kappers. Ik kreeg pas de vraag vanuit een vertegenwoordiger van Happy hair Service of ik eens kennis wilde maken met de Kolorit lijn van Maria Nila. Tja dat hoef je mij niet twee keer te vragen….graag! Maria Nila is een merk wat is zich voornamelijk richt op vrouwen maar deze lijn is ook prima te gebruiken voor de man.

Kolorit

fixspray
Kolorit Fix Spray

De Kolorit lijn is een stoere lijn die met de metallic kleur een bijzonder strakke uitstraling krijgt. Zo hebben ze bij kolorit ook een paar leuke grapjes uitgehaald. De Fix spray ziet er uit als een graffiti spuitbus en ook aan het balletje in de spuitbus is gedacht! Dat zijn voor mij leuke kenmerken dat je kan zien dat er over een product is nagedacht. Door de uitstraling van de producten zal vooral een jonge doelgroep kiezen voor dit product. Ook de prijs van de producten is zeker niet te duur en voor de jonge doelgroep nog goed te betalen.

 

Kolorit Control

De Control uit de serie is een super lekkere, stevige en matte wax. Deze wax is echt voor kort haar en droogt snel en mat op. Super lekker voor die bekende “out of bed look”. Ook beschermd deze wax je haar tegen uitdroging en zit er een uv filter in. Kortom een super lekkere wax voor een korte warrige look. Adviesprijs is €11.85    Meer info over de Control klik hier.

kolorit_2415_control (1)

 

Kolorit Texture

De Texture is een super lekkere wax die juist voor alle types en lengtes te gebruiken is. Dus ook met wat langer haar is deze wax super om wat textuur te krijgen. Verwacht van deze wax geen stekels, daar is deze niet voor bedoelt. Maar wil je pluizig haar tegengaan en niet gelijk het idee hebben dat je een hele pot wax in je haar gesmeerd te hebben dan is deze wax ideaal. Beide waxen ruiken trouwens erg lekker fris, dat komt door de alpenroos. Alpenroos is een plant die het erg goed doet in het ruige klimaat van Zweden. De adviesprijs is €11.85    Meer info over de Texture klik hier.

kolorit_2417_texture

 

Kortom erg mooie producten voor kappers en klanten die graag een mooi product gebruiken en niet te veel willen betalen.

maria-nila-kolorit
Maria Nila Kolorit

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer