MuziekMuziek

PME Legend, The Commander.

pme_legend-footer_logo
PME Legend

PME Legend

Een oer Hollands merk met grote internationale allure. De manier waarop dit merk in Nederland is neergezet maakt dat veel mensen niet weten dat het gewoon een heel mooi Nederlands merk is. PME Legend is onderdeel van Just Brands, waar ook Vanquard en Cast Iron onder vallen. Alle drie stuk voor stuk erg mooie merken voor mannen en in Nederland niet meer uit het modebeeld voor de man te denken. B4men laat jullie graag wat meer van deze geweldige merken zien. Vandaag aandacht voor PME Legend, The Commander.

PME Legend, The Commander

pme_legend-commander_header_typo2
PME Legend

De nieuwe troef voor PME wordt de nieuwe jeans The Commander. Na het succes van The Bare Metal en The Aviator, moet The commander 2014 weer tot een succes gaan maken. Natuurlijk zijn ze niet vergeten om weer een geweldige reclame te maken. De reclames van PME waren altijd al erg mooi en super uitgedacht, wat het merk die internationale uitstraling zeker heeft gegeven. Maar hoe overtref  je deze goede commercials??? Door een mini speelfilm te maken moeten ze hebben gedacht bij PME Legend. Uiteraard heb ik de teaser voor jullie alvast onderaan het artikel geplaatst.

Ikzelf ben erg te spreken over de kleding van PME, dus wanneer ik deze jeans in mijn bezit heb zal ik jullie deze showen op de site. Kleding zal toch een grotere rol gaan spelen op de site en ik zal vaker wat kleding aan jullie gaan showen. Hier ook alvast wat mooie beelden van The Commander.

 

2904-2-PME-Legend-Commander-PTR980
PME Legend, The Commander
pme_legend-commander_jeans_details
PME Legend, The Commander
pme-commander-ptr980-btd-ptr980-commander-pme-blauw-pme-legend
PME Legend, The Commander

 

 

Zodra ik meer nieuws of leuke info heb over PME Legend of over The Commander dan zal ik dat natuurlijk aan jullie melden.

Voor meer info over PME Legend klik hier!

Voor meer info over The Commander klik hier!

 

pme_legend-home-commander_poster

pme_legend-commander_cast_dc3

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer