MuziekMuziek

Pelle kapsel??? het geheim!!!

Pelle kapsel??? het geheim!!!

Pelle is er wereldberoemd mee in Nederland!! Zijn kapsel!! Maar wat maakt Pelle zijn kapsel nou zo speciaal??

Het Pelle kapsel in een kwestie van op het juiste moment op de juiste plaats. Het kapsel was er al een tijdje en reuze populair in landen als Italië. Waarom dan de hype om Pelle?? De reden hiervan is niet zo heel moeilijk, hij viel op dat moment enorm op in het team van Feyenoord en natuurlijk ook als verschijning buiten het veld. Zijn kapsel was op dat moment in opkomst en had een uitdrager nodig, iemand waarvan je kan zeggen tegen je kapper ‘zo moet het geknipt’.

Is het Pelle kapsel dan alleen maar op het juiste moment daar zijn?? Niet helemaal……ook de mannen van de New York Barbershop hebben een behoorlijke duit in het zakje gedaan. Het vak van barbier is momenteel helemaal booming en zij kregen terecht veel aandacht, als je daar dan zo’n style-icoon voor kan gebruiken is dat geweldig.

Het Pelle kapsel maken

Allereerst is het heel belangrijk het goede model in je haar te laten knippen door een barbier/kapper. Als het goede model in je haren zit is het niet zo heel moeilijk meer. Voor een super strakke scheiding is het allermakkelijkst wanneer deze er in geschoren is. Zo hoef je ook nooit te zoeken naar de juiste plek. Wanneer je bang bent dat dit veel te opvallend is,laat dan een heel dun lijntje scheren. Het zal er heel natuurlijk uitzien en zeker niet raar of heel opvallend. De juiste stylingsproducten zijn ook erg belangrijk. Gebruik voor het Pelle kapsel pomade of een gel die een wetlook geeft.

-Was je haar en maak het handdoekdroog. Gebruik je pomade, föhn dan je haar droog.

-Zet je scheiding op de juiste plaats en kam het in model.

-Neem nu een beetje (vingerkootje) pomade/gel en verdeel dit eerst over je handen en dan in het haar.

-Strak kammen.Is het wat droog? Maak je handen even nat en ga voorzichtig over je haar.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer