hammer&nails

Voor vrouwen heb je in Nederland duizenden nagelstudio’s..op iedere hoek van de straat zit er wel eentje. In Nederland heb je dat (nog) niet speciaal voor de man, maar het kan ook anders…. in Los Angels heb je sinds kort een nagelstudio speciaal voor de man, genaamd HAMMER&NAILS. Het leuke van deze “studio” is dat het echt voor Mannen is, het heeft een stoere uitstraling en je krijgt er gratis bier, ook hangen er boven de extra… grote… luxe… leren stoelen televisie schermen waarop je sport kan kijken. Geen getut dus maar gewoon stoer en verzorgend tegelijk. Kijk en oordeel zelf.

(Heb je nou geen tijd om naar LA te vliegen, lees dan onder de foto’s hoe je thuis zelf je handen en nagels kan verzorgen, want mannen… ook wij moet hieraan geloven.)

Ook de moderne man zal meer aandacht moeten geven aan zijn nagels en de verzorging daarvan. Niets is smeriger dan vieze zwarte randen onder je nagels en afgebeten nagels. Dit vinden wij bij vrouwen ook niet “sexy” dus waarom zou je het dan bij jezelf wel toelaten. Buiten dat het niet verzorgd staat, is het ook nog eens heel onhygiënisch omdat die “zwarte” aanslag onder je nagels veel bacteriën bevatten.

Wat moet je doen voor mooie en verzorgde handen en nagels.

1. Heel belangrijk is bijt GEEN nagels…dit is voor sommige onder ons misschien moeilijk, maar afgebeten nagels zijn echt zó lelijk!!! Lukt het je niet om er zelf van af te blijven dan kan je bij de drogist Byte X kopen, Byte-x is een onschadelijke maar zeer effectieve methode om het nagelbijten af te leren. Een dunne laag Byte-x moet je  dagelijks op de nagels aanbrengen. Als je onbewust of uit gewoonte toch op je nagels gaat bijten, dan stop je hier direct mee door de onaangename smaak.

2. Knip en vijl je nagels kort,( te) lange nagels zijn ook niet mooi bij mannen. Knippen doe je niet met een huis tuin en keuken schaar, maar met een nagelknipper. Een nagelknipper zorgt ervoor dat je nagels niet gaan splijten. Een leuk weetje is dat mannen nagels sneller groeien dan de nagels van de vrouw hahaha en dat terwijl de vrouw graag lange nagels wil en wij niet!! Een beetje overbodig misschien om te vertellen, maar knip je nagels alsjeblieft niet in het openbaar, niet zo charmant om te zien en al die rondvliegende nagels is ook niet echt fris.

3. Breng regelmatig een speciale handcreme aan om je huid soepel te houden en ervoor te zorgen dat je dus geen droge en ruwe handen krijgt. Draag in de winter handschoenen om je handen te beschermen tegen de kou. Verder is het raadzaam om als je in de tuin gaat werken ook handschoenen te dragen, maar mannen kom op!! we zijn nog steeds wel MAN en geen MIETJES dus deze tip slaan we eventjes over.!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer