MuziekMuziek

Pascal Meulenbelt: afscheidscolumn!

Afscheidscolumn

24 januari 2015 werd mijn eerste column gepubliceerd op b4men.nl. Nu ongeveer 1.224 dagen later schrijf ik mijn laatste column voor B4men.nl. Het is tijd beste lezer, tijd om afscheid te gaan nemen van elkaar. B4men is in de tijd dat ik er aan verbonden was enorm gegroeid. Dat komt niet door mij maar door de toewijding van Jan-Willem en Marie Louise. Deze toppers hebben in de afgelopen jaren laten zijn dat je met passie, liefde en een heldere visie kan uitgroeien tot een van de grootste lifestyleblogs van Nederland. Persoonlijk ben ik Marie Louise en Jan-Willem enorm dankbaar. Dankzij hun heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn verhaal met jullie te mogen delen. Zij hebben mij altijd alle ruimte gegeven waardoor geen enkel onderwerp te gek was. Ik heb persoonlijke ‘leed’ met jullie mogen delen maar ook krankzinnige kronkels uit mijn hoofd met jullie kunnen en mogen delen.

De 3 en een half jaar dat ik actief was voor B4men.nl was een periode met vele hoogtepunten, toffe reacties, leuke tripjes maar ook moeilijke momenten. Mijn persoonlijke hoogtepunt was dat ik namens B4men.nl naar het Magnumfeestje mocht gaan en hier verslag van doen. Dit was zo’n unieke en bijzondere ervaring, die ik nooit meer vergeet (alhoewel we qua drank wel ons best hebben gedaan om dingen te vergeten). Het ‘dieptepunt’ die ik meegemaakt hebt was de strijd met mijn eigen lijf. Een strijd die ik al een ruime tien jaar, met vlagen, aan moet gaan. Jan-Willem en Marie Louise hebben mij alle ruimte gegeven om mijn tijd te pakken en zelfs mijn verhaal te delen met jullie. Dit verhaal heb ik de voorgaande 10 jaar met bijna niemand gedeeld en was daardoor extra moeilijk en spannend. De reacties en de steun waren overweldigend. Het heeft mij enorm geholpen en daarvoor wil ik jullie nogmaals bedanken. Nu gaat het weer helemaal goed met mij maar heb ik ervoor gekozen om de b4menfamilie te verlaten. Het is tijd voor nieuwe avonturen, waaronder het aanstaande vaderschap!

Ik voel mij enorm vereerd dat ik dit alles met jullie heb kunnen delen en dat jullie iedere keer trouw mijn column lazen. Tevens voel ik mij een gezegend mens dat ik lid heb mogen zijn van de B4menfamilie. Als ik nu een microfoon in mijn hand had gehad en jullie mijn ‘publiek’ waren dan had ik nu gevraagd om een oorverdovend applaus en een staande ovatie voor deze prachtige mensen.

Lieve lezers,

Lieve Jan-Willem,

Lieve Marie Louise,

Het ga jullie goed!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer