MuziekMuziek

Parajumpers presenteert de herfst / winter collectie.

logo_parajumpers

Parajumpers Jassen

Kijk je hebt jassen en je hebt jassen. Voor mij zijn de jassen van Parajumpers echt heel bijzonder. Nee, het is niet altijd feest en deze keer kreeg ik geen jas. Ook zijn de jassen ‘iets’ boven mijn budget. Dus een jas van Parajumpers zit er voor mij niet in dit jaar. Mijn schoonmoeder heeft wel een echte parajumpers jas en ik heb dus bij haar kunnen met eigen ogen kunnen zien hoe goed de kwaliteit is van de jassen van Parajumpers. Ik kan niet in jou portemonnee kijken en dus laat ik jullie deze nieuwe collectie graag zien.

parajumpers 1

parajumper 2

Echt bont

Voordat je gelijk een oordeel klaar hebt is het belangrijk om te weten hoe Parajumper omgaat met het gebruik van bont. Zij gebruiken in sommige modellen echt bont, nodig of niet daar kan je over twisten. Ik ga hier geen waarde oordeel over geven. De manier waarop Parajumpers voor bont kiest is wel iets wat ik je graag meegeef, omdat ik daar best achter kan staan. Parajumpers begrijpt de gevoeligheid over echt bont en kiest dan ook voor bont uit Canada en Finland. Voor de herenjassen wordt het bont van de Canadese Coyote gebruikt. De fok bedrijven die het bont leveren moeten voldoen aan heel strenge eisen en moeten mee doen aan projecten voor de bescherming van de Canadese natuur. Voor de dames jassen wordt het bont van de finnraccoon gebruikt, ook deze dieren worden gefokt en Finland heeft de strengste regels op het gebied van dierenwelzijn van gefokte dieren ter wereld. Kortom wanneer je kiest voor bont dan kies je met een jas van Parajumpers wel voor “verantwoord” bont.

parajumpers

 

De nieuwe collectie voor mannen

Belangrijk is om te weten dat iedere jas er is in verschillende kleuren kijk eens op de site van Parajumpers klik hier.

parajumpers 7
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
parajumpers 6
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
parajumpers 5
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
parajumpers 4
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
MA-Kobuk-M-F
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
MA-Right Hand-M-F
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
SL-Orso-M-F_339EU
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015
SL-Ugo-M-F_319EU
Nieuwe collectie herfst/winter 2014/2015

parajumpers 3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Bont valt nooit goed te praten. Zeker als het voor lelijke jassen is! Schande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • “Verantwoord” bont…wat een onzin!!! Bontbis walgelijk en wreed..hoezo verantwoord?? Leven jullie onder een steen ofzo? Google even canadees coyote bont en zeg dan nog eens iets over verantwoord bont. .met droge ogen!! Hoe dom denken jullie dat de consument is? Als je een bloederig beest aan een jas verkoopt, wees daar dan gewoon eerlijk over en die niet net of je je goed ge├»nformeerd hebt omdat het ” gevoelig” ligt..

Written by Jan Willem Huffmeijer