B4men gaat meer doen met films en serie’s! En deze taak gaat door een nieuweling binnen het team op zich genomen worden. ‘Een nieuweling bij B4men?’, denk je dan. Jazeker, ik zal mezelf even kort voorstellen!

Maarten van Steijn komt B4men versterken

Mijn naam is Maarten van Steijn. Ik ben een twintigjarige student aan de Hogeschool van Amsterdam, maar geboren en getogen in Lisse. Naast school houd ik mij veel bezig met vechtsport en fitness, speel ik graag een game, of – en daar komt het – check ik een film of serie.

Films en serie’s op B4men

Affiniteit met alles binnen de filmindustrie heb ik al vanaf een jonge leeftijd mogen ondervinden. Als kind draaide ik pareltjes als Harry Potter, Indiana Jones en The Lord of the Rings al helemaal grijs. Tegenwoordig probeer ik mijn kennis nog wat verder te verreiken. Ik ben in de loop der jaren kritischer naar films in het algemeen gaan kijken, maar ook naar de cast, of er wel genoeg mooie shots te vinden zijn, of er een smak geld tegen de productie aan is gegooid of juist niet. Noem het maar op. Dit gegeven in combinatie met mijn passie voor teksten schrijven en werken in de media heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk bij B4men.nl beland ben.

Aan de slag

Binnenkort ga je dus meer van mij horen! Ik ga bioscopen langs om vervolgens een recensie met jullie te delen. Zodoende hoop ik jullie te mogen enthousiasmeren met mijn passie voor de filmindustrie en wie weet in de toekomst ook met hele andere onderwerpen.
Ook sta ik altijd open voor een goede discussie. Mocht je die bijvoorbeeld willen voeren naar aanleiding van een artikel, dan zie ik je bericht graag tegenmoet.

Tot snel.

Maarten van Steijn film en serie expert op B4men.nl