SelectSelect

Nivea Men ochtend ritueel

Nivea Men heeft voor mij het wakker worden een stuk beter gemaakt. Tja zoals jullie wel zullen begrijpen maak ik lange dagen, gewoon werken als barbier en daarnaast een succesvolle site bijhouden. Waker worden is dan niet het leukste om te doen. Helemaal wanneer je voor de spiegel staat. Haar door de war (zelfs als kapper), slappe huid en wallen onder mijn ogen. Hoe ga ik dit weer een beetje lekker in de plooi krijgen.

Nivea Men heeft mij pas een paar mooie producten opgestuurd die mij van dit probleem af hebben geholpen.

wake-up gel1
Nivea Wake-Up Gel

 

 

Nivea Men Q10 Wake-up gezichtsgel: Een heerlijk frisse gel die lekker ruikt en erg makkelijk op te brengen is. Er zitten mint extracten in en dat geeft een heerlijk fris gevoel. Je voelt hoe de huid reageert op deze gel, het geeft de huid een strakker gevoel. Deze gel trekt heel snel in en geeft zeker geen vet gevoel.

oogroller
Nivea Men Oogroller

 

 

Nivea Men Oogroller: Dit kleine flesje is het mooiste van allemaal. Last van wallen of donkere kringen rond de ogen. Even rollen en je ogen voelen echt veel beter aan. Het aanbrengen voelt koud aan, iets wat al lekker is en het rollen over de zachte delen onder de ogen voelt goed.

 

 

NIVEA-FOR-MEN
Nivea Men Skin Energy

Kortom dit is mijn ochtend ritueel met Nivea Men.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer