MuziekMuziek

Nioxin introduceert DiaBoost

Nioxin is inmiddels al 22 jaar toonaangevend op het gebied van dunner wordend haar. Vanaf oktober komt er een nieuw product bij de Nioxin DiaBoost met HTX technologie.

HTX is een geavanceerd complex waar een groep internationale wetenschappers van P&G zich over hebben gebogen. Dit HTX is een complex met drie bekende ingrediënten: cafeïne, Panthenol en Niacinamide. Alle drie zorgen zei voor een sterke en betere hoofdhuid en haar. Maar nooit eerder zijn deze ingrediënten gecombineerd. Dat maakt deze DiaBoost zo baanbrekend.10800863-1367591630-257968

DiaBoost is een aanvulling op de producten van Nioxin en kan dus gecombineerd of apart gebruikt worden. Het gebruik is simpel door de speciale applicator. Zorg voor handdoek droog haar breng de DiaBoost aan op de aanzet van het haar en masseer ongeveer in 1 minuut in het haar. Kam het haar daarna door (niet uitspoelen dus) en style je haar zoals gewenst.

Nioxin Diaboost is vanaf oktober verkrijgbaar en kost €50,-.

Meer info op www.nioxin.nl

nioxin-diaboost

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer