MuziekMuziek

G-Star RAW en Pharrell Williams/RAW for the oceans

G-Star RAW en Pharrell Williams

GStarPharrellRawOceans

 

Raw for the Oceans is een samenwerking tussen G-Star en Pharrell Williams, Pharrell is niet alleen maar zanger, maar ook eigenaar van het bedrijf Bionic Yarn. Bionic Yarn maakt van plastic wat uit de oceanen komt duurzame ecogarens. Een super goed  initiatief natuurlijk, je hebt minder rotzooi in de oceanen en je krijgt er een super mooi product voor terug wat weer jaren mee kan gaan. Samen met Bionic Yarn, Vortex Project en Parley for the Ocean is er een super mooie dames en heren collectie ontwikkeld.

De collectie is bedoeld om de mensen te laten inzien de ernst van plastic in onze oceanen. Elk jaar wordt er drie keer meer afval in de oceanen gedumpt. In de eerste RAW for the Oceans collectie is al meer dan 10 ton oceaanplastic verwerkt!!! Ongelofelijk dus hoeveel plastic er dus rondzwerft in onze oceanen.

Hieronder een kleine impressie van de G-Star RAW for the Oceans collectie die verkrijgbaar is vanaf 15 augustus.

Pharrell-RAW-for-the-Ocean_dezeen_468_5 (1)

Pharrell-RAW-for-the-Ocean_dezeen_468_6 (1)

Pharrell-RAW-for-the-Ocean_dezeen_468_7 (1)

Pharrell-RAW-for-the-Ocean_dezeen_468_8 (1)

 

 

Wat vindt jij van dit concept??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer