MuziekMuziek

Musthave parfum winter

De zomer is voorbij en de frisse/luchtige parfums mogen weer opgeborgen worden. Het is weer tijd voor warme parfums.

In de winter mag je een parfum dragen die wat meer aanwezig is, ik persoonlijk houd van kruidige geuren die niet iedereen draagt, zo heb ik lange tijd het parfum Canali gedragen, maar helaas is deze niet meer verkrijgbaar in Nederland.

                                                                    

 B4MEN MUSTHAVES

 

Burberry Brit Rhythm B4MEN

Burberry Brit Rhythm bevat basilicum, citroen, kardemom, jeneverbessen patchouli, zwart leer, cederhout en tonkabonen.

 

Jean Paul Gaultier Le Male Terrible B4MEN

Le Male Terrible is een nieuwe  herinterpretatie van de legendarische Le Male geur.  Het parfum heeft frisse topnoten en een mannelijk hart, op een sexy en rauwe basis. Dit parfum bevat Grapefruit, Lavendel, Vetiver, Vanile. Het is een oriëntaalse geur.

 

Dolce&Gabbana is sensueel,elegant en klassiek. Het is een kruidige, oriëntaalse geur gebaseerd op tabak en edele hout noten.

 

Dsquared Potion Black  bevat noten van bergamot, pimento, rozen, cederhout, tabak, leer en musk. Het is een kruidige/houtachtige geur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer