MuziekMuziek

Review: Voyager Spirit mannen Eau De Toilette

Een paar maanden geleden heb ik de eau de toilette Voyager Spirit opgestuurd gekregen van het bedrijf Oriflame. Oriflame is een Zweeds bedrijf opgericht in 1967 en zijn sinds 1972 actief in Nederland. Oriflame is een wereldwijd bedrijf en voor hun producten maken ze zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, daarbij worden hun producten niet getest op dieren. Ze verkopen producten voor vrouwen, maar ze hebben ook een groot scala aan mannenproducten. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan eventjes bij hun op de website: www.oriflame.nl

Nu naar mijn mening over deze Voyager Spirit:

Ik gebruik deze Eau De Toilette zeer regelmatig, hij is kruidig en fris tegelijk en de geur vervliegt niet. Als ik deze Eau De Toilette s’morgens opgedaan hebt, zegt mijn vrouw vaak s’avonds…”wat ruik je lekker”… nou wat wil een man nog meer??

Het flesje is simpel en past naar mijn mening niet helemaal bij de geur…het flesje had van mij wat robuuster mogen zijn.

De Voyager Spirit staat voor een Onafhankelijk man die nuchter is en met beide benen op de grond staat. Een man die van het leven geniet en niet bang is  om een uitgesproken geur te dragen.

De geur bestaat uit Madagascaanse blauwe gember, aromatische mastiekboom en Indonesische patchoeliblaadjes.

De geur is verkrijgbaar in een uitvoering van 75 ml en kost normaal gesproken 34,- euro maar is nu in de aanbieding voor 23.99 euro. Het is alleen verkrijgbaar online op de website www.oriflame.nl.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer