MuziekMuziek

Christiano Ronaldo nu ook ondergoed ontwerper???

Dat de voetballer Christiano Ronaldo ook bekend staat om zijn goeie “looks”daar is menig man jaloers op. (ik overigens niet maar dat terzijde)Deze voetballer/model/mooie man heeft nu ook zijn eigen onderbroekenlijn uitgebracht.

cr7-image-1932755-1024x610
Christiano Ronaldo onderbroeken en sokken collectie

Christiano Ronaldo zegt hier zelf over: “Ik heb wel wat met ondergoed,  het is het eerste wat ik s’morgens aantrek. Voor mij is het speciaal, dus waarom dan niet een eigen merk beginnen. Dit is toch wel een beetje een droom die uitkomt.

Grappige roddel die ronde gaat is dat Christiano liever naakt slaapt en rondloopt in huis.

Christiano Ronaldo heeft dit natuurlijk niet in zijn eentje kunnen bewerkstelligen. Hij is een samenwerking aangegaan met het Deense ondergoed fabrikant JBS Textile Group en de Amerikaanse  ontwerper Richard Chai. De collectie is verkrijgbaar onder de naam CR7underwear en bestaat naast ondergoed ook uit sokken. De collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende lijnen, namelijk Luxury, Fashion, Basic en Boys. Je kunt bestellen op de website  www.CR7underwear.com

Hier volgen wat voorbeelden van zijn collectie, de prijzen zijn trouwens zeer betaalbaar het begint al vanaf 19.95.

Cristiano-Ronaldo-to-launch-underwear-collection
Christiano Ronaldo onderbroeken en sokken collectie
Cristiano-Ronaldo-for-CR7-Underwear-08
Christiano Ronaldo onderbroeken en sokken collectie
cristiano-ronaldo-cr7-underwear-line-09272013-09-600x450
Christiano Ronaldo onderbroeken en sokken collectie


 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer