MuziekMuziek

Monte Scroppino Thuistap, Tijd voor een feestje!!

scroppino
Monte Scroppino

Tijd voor een feestje.

Niet zo lang geleden ben ik benaderd via twitter of ik de Thuistap van Monte Scroppino een keer wilde proberen. Iets uitproberen doe ik graag en helemaal als het ook nog eens een heel erg lekker drankje moet zijn!! Dus nu moest ik nog even een goede reden hebben voor een feestje.(anders bedenk ik die wel hoor!!!) Uiteindelijk is het 1e Paasdag geworden, dit is op zich al een goede reden, maar laat ik 1 mei ook nog jarig zijn!!Gelukkig was het ook nog eens geweldig mooi weer, kortom alle ingredi├źnten voor een mooi feestje.

DSC02894
Monte Scroppino
DSC02895
Monte Scroppino
DSC02910
Monte Scroppino

Monte Scroppino

Wat is het eigenlijk???….Monte Scroppino is een heerlijke frisse mix van prosecco, wodka en limoenijs. In de thuistap van Monte Scroppino wordt de mix bevroren en kan je het uiteindelijk tappen als een dik, stroperig maar nog vloeibaar ijsje! Klink misschien raar, maar het smaakt echt geweldig!! De Thuistap is normaal te huur en dan krijg je hem geleverd op de dag van je feest en wordt hij de volgende dag weer opgehaald. Voor mij viel precies Pasen samen met mijn feest en dus kreeg ik de Thuistap iets eerder. Ik kreeg de Thuistap op vrijdag, maar heb mijzelf uiteindelijk kunnen bedwingen tot zaterdagavond om mijn Thuistap te vullen en eens te proeven. Nu kwamen ook gelijk de enige twee kleine min puntjes boven. De Thuistap zou na 90 min. klaar moeten zijn voor gebruik…….dat ging hij echter niet redden. Na een 90 min. was bij mij de mix wel koud maar zeker nog niet bevroren.(echt bevroren was hij na ongeveer 120 min.) Nog een minpunt is het geluid dat hij maakt. De Thuistap stond bij mij in de keuken en omdat ik mij niet kon inhouden stond hij te koelen en te draaien tot zondagavond. Het geluid dat de thuistap maakt is echter behoorlijk aanwezig. Dus mijn advies aanzetten wanneer je hem ook echt gaat gebruiken!!!

DSC02918
Monte Scroppino

 

Feest met Monte Scroppino

Het feest was zeer geslaagd, we hebben het mooiste weer gekregen dat je kunt wensen voor een test als deze!! Dat maakte de Monte Scroppino nog lekkerder dan dat hij al is!! Iedereen heeft genoten van de heerlijke smaak. Ik persoonlijk vind de scroppino het lekkerst als hij ijs en ijs koud is. Andere lieten de scroppino even staan om hem een klein beetje minder koud te laten worden, zo zie je dat zelfs met een kant en klaar drankje iedereen zijn eigen smaak heeft.

DSC03070
Monte Scroppino

 

De Smaak van Monte Scroppino

De smaak is super fris. De limoen geeft een echte frisse twist aan de mix van de prosecco en wodka. Hoe kouder de mix is, hoe minder je uiteindelijk de alcohol proeft en dat maak de Monte Scroppino ook wel gevaarlijk……..zo lekker dat je er makkelijk net eentje te veel drinkt of twee hahaha!! Zolang je niet hoeft te rijden moet ook dat een keertje kunnen toch??

Kortom het was een zeer geslaagd feestje en de Monte Scroppino Thuistap heeft zeker bijgedragen aan de feestvreugde. Zodra ik weer een feest mag vieren komt hier zeker weer een Thuistap aan te pas!!

 

 

monte-scroppino

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • ik wil graag een scropino apparaat in de zaak en als kan zo snel als mogelijk.
    Is dat via jullie te regelen
    groet Martina Simoncig

  • Beste Martina, Ik ben geen dealer van de Monte Scroppino ik kan je hier dus niet aan helpen. Groeten Jan Willem

Written by Jan Willem Huffmeijer