MuziekMuziek

LimonChili, gevaarlijk lekker!!

LimonChili??? Is het geen Limoncello???

Nee, ik heb echt geen spelfout gemaakt hoor!! LimonChili is Limoncello maar dan met een de pit van een Madame Jeanette peper er in. Hoe kom je hieraan?? Hahaha de BBQman van B4men.nl Peter Bootsma is niet zomaar een hobby BBQer, nee peter is een echte wedstijd BBQer  zijn BBQ Team is LetzQ en hij heeft mij dit drankje aangeboden.

DSC03077

Limonchili

Zoals gezegd is het dus wel degelijk limoncello maar dan met een kick!! En wat voor kick!!! een schop onder je kont van Madame Jeanette. Ik persoonlijk ben al gek op limoncello en ik ben gek op pepper, deze combi spreekt mij dus echt aan. Deze limonchili is speciaal gemaakt voor het BBQ Team van Peter en is gemaakt van biologische citroenen uit Sicilië. Hoe kouder hoe lekkerder,maar deze limonchili moet je niet in de vriezer leggen, dat is net te koud in zal hij gaan bevriezen. Voordat je hem drinkt leg hem dan even een uurtje in de vriezer, dit is wel een goede manier om hem super koud te krijgen zonder dat hij gelijk bevroren is. Lekker?? Ja echt wel. Als je aan deze limonchili begint wil je bijna de echte limoncello niet meer….te saai!! Limonchili start net als een gewone limoncello lekker fris en zoet….heerlijk, maar dan…wanneer je hem net hebt doorgeslikt komt opeens mevrouw Jeanette om de hoek. Even dat kriebeltje in je keel om daarna heel je mond en keel te verwarmen. Het lekkere is dat het bij verwarmen blijft, echt heel heet wordt hij niet!! Hij is dus voor iedereen goed te drinken. Als je hem dan toch te heet vind…..neem dan snel nog een slokje die verkoeld weer!! hahaha

 

 

citroen

peper

 

 

Heerlijk bij het eten

Normaal is limoncello echt iets voor na het eten maar limonchili is heel erg lekker voor bij het eten. Tja hij is niet voor niets ontwikkeld door mensen die gek zijn van BBQen. Ook voor het eten is een glaasje heel erg lekker. De chili wekt de eetlust op en zorgt voor een heerlijke trek in de maaltijd die eraan komt.

Kortom steek voortaan niet alleen de BBQ aan maar warm jezelf ook alvast even op met een glas limonchili.

peter-bootsma

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer