Maxima4men powerdrink voor mannen: review B4men

zo maak je dit drankje klaar

Maxima4men powerdrink voor mannen. Ik werd benaderd met de vraag om een toffe review te mogen doen. Een review voor een powerdrink. Wat moet ik mij daar bij voorstellen? Dit is waarschijnlijk jouw vraag ook. Maxima4men is een power drink voor mannen en de reden hiervoor is dat het testosteron verhogend werkt. Dat betekend dat deze powerdrink je dus moet helpen bij sport, levenslust en het verhoogd je libido. Tja, als dit allemaal het geval is…… dan moet ik het zeker maar eens gaan proberen 😉

Maxima4men een stimulerend middel

Maxima4men powerdrink voor mannen

Hoe komt Maxima4men aan zijn kracht en waarom is het dan een powerdrink? Maxima4men maakt gebruik van een aantal krachtige kruiden uit de Aziatische geneeskunde. Zo zit er in deze powerdrink Tongkat Ali, Black seed extract, Epimedium en Cordyceps. Deze ingrediënten vormen samen met een goede Arabica koffie voor een krachtige drank die mannen kan stimuleren om het beste uit het leven te halen. Sporten gaat beter en wanneer je testosteron wordt gestimuleerd bevorderd dat ook de spieropbouw. Je voelt je op de dag energieker. Super belangrijk wanneer je alles uit het leven wilt halen. Het zorgt voor betere sex, tja iets met testosteron…..

Dit zegt Maxima4men zelf:

SPIERMASSA: Omdat Tongkat Ali invloed op de productie van testosteron kan hebben, is het geliefd bij mannen die veel sporten. Vooral bij gewichtheffers en body builders is het populair omdat het de sportprestaties aanzienlijk verbetert en omdat het de mogelijkheid biedt om extra vet te verbranden en aan spiermassa te winnen.

APHRODISIAC: Tongkat Ali is ook bekend als de Aziatische Viagra omdat het je seksuele prestaties verhoogt. Consumptie van Tongkat Ali werkt erectie-verhogend en regelmatige gebruikers ervaren een verhoogde seksdrift en een langer durende erectie. Kortom; Tangkat Ali zorgt voor een beter seksleven!

TESTOSTERON: Tongkat Ali ofwel Eurycoma Longifolia Jack heeft een gunstige invloed op de hormonenproductie van het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogde vitaliteit. Meer kracht, energie en zelfvertrouwen. Tongkat Ali als superfood werkt libido-verhogend en kan zowel de sport- als de seksprestaties verbeteren.

Maxima4Men powerdrink

Dit is mijn persoonlijke ervaring

Inmiddels gebruik ik Maxima4men alweer een paar weken. Ik ben persoonlijk altijd wat voorzichtig met allerlei claims maar het product bevalt mij wel goed. Ik gebruik het graag voordat ik ga sporten omdat ik echt het gevoel krijg dat het mij helpt om harder te trainen. Of het echt libido verhogend is weet ik eerlijk gezegd niet. Mijn dochter en vrouw liggen de laatste tijd veel in het ziekenhuis en dan wordt het uittesten van het libido wat lastig. Althans, ik kan het wel testen maar dan wordt mijn vrouw boos. Daarnaast kan het wel mijn libido verhogen maar dan moet ook je partner hier iets mee kunnen. Het libido van vrouwen schijnt over het algemeen toch iets lager te liggen 😉

Ik heb van nature een hoge bloeddruk en ik merkte wel dat ik voorzichtig moet zijn om naast dit drankje nog veel meer cafeïne houdende dranken drinken. Daarmee geef ik zeker aan dat ik merk dat Maxima4men echt wel iets doet in mijn lichaam.

Maxima4men is lekker

Naast dat Maxima4men moet werken en doen wat het beloofd, is het natuurlijk net zo belangrijk dat het gewoon lekker smaakt. Het smaakt naar een sterke bak oplos espresso en eerlijk is eerlijk de smaak is echt lekker. Er zitten een aantal bestanddelen in die een erg bittere smaak kunnen hebben en omdat op te vangen hebben ze Maxima4men wel gezoet. Ik drink normaal mijn koffie altijd zwart. Dat zorgt ervoor dat het voor mij persoonlijk wel ietsjes zoet is maar wanneer je normaal suiker in je koffie hebt, dan zal je dit juist een pluspunt vinden. Maxima4men is verkrijgbaar via de website: www.maxima4men.nl en kost € 29,95 per pakketje.

Maxima4Men
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer