MuziekMuziek

Herenkapsels zomer 2019

herenkapsels d

Herenkapsels voor de zomer 2019. De afgelopen maand zijn we officieel de zomer van 2019 in gegaan. Ik zou bijna zeggen en hoe!! De eerste paar hittegolven hebben we achter de rug. Tja en juist met die hitte moet je haar natuurlijk wel “strand proof” zijn. Vandaag laat ik jullie de beste herenkapsels zien voor in de zomer. Met deze kapsels maak je indruk op het strand, festival of gewoon op vakantie.

Herenkapsels in de zomer

Zijn herenkapsels anders in de zomer dan? Ja en nee! Nee, de zomer doet niets met je haar. Echter doet de zomer wel iets met je gevoel en irritatiegrens. Ik was mijn haar aan het laten groeien maar kwam er door de warmte achter, dat het niet het meest ideale was om dit in de zomer te plannen. Nu is mij haar weer lekker kort geknipt. Ideaal voor de zomer zijn dus kortere kapsels. Zeker als je op vakantie gaat waar je veel in het water zal liggen. Ook op een festival is het lekker om een kort kapsel te dragen. Je kapsel zal beter blijven zitten en minder onderhoud nodig hebben. Ga je wel voor een langer herenkapsel , kies dan voor speelsheid in het haar. Dit kan door middel van lagen en of een slag/krullen in het haar. Je herenkapper kan hier bij helpen/adviseren.

Zo style je jouw kapsels voor in de zomer

Hoe korter het herenkapsel is, hoe makkelijker de styling ervan zal zijn. Langere kapsels voor mannen zijn ook niet heel moeilijk te stylen wanneer ze goed geknipt zijn. Sterker nog, je kan er meer kanten mee uit wanneer je graag wilt variëren qua stijl. Een gel geeft namelijk een heel andere uitstraling dan bijvoorbeeld een pommade of clay. Bedenk dus vooraf goed welke uitstraling je wilt hebben. Hier kan je dan je stylingsproduct op aanpassen. Wanneer je graag een beachlook wilt creëren, ga dan eens voor een Sea Salt Spray of een volume poeder. Deze producten geven je haar dat stugge strand gevoel. Ideaal wanneer je niet teveel aan je kapsel wilt doen.

De herenkapsels voor de zomer 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer