MuziekMuziek

Brax herenkleding: een outfit voor mannen

groene trui van Brax

Brax herenkleding? Het merk Brax was bij mij eerlijk is eerlijk nog niet heel erg bekend. Sterker nog, ik kende het merk helemaal niet. Onder de ietwat oudere mannen is dit merk wel stukken bekender. Toch wil dat niet zeggen dat het een merk voor oudere mannen is. Ik werd eens uitgedaagd om te kijken naar het merk en een toffe outfit uit te zoeken. Zo kan ik namelijk ook jou kennis laten maken met dit merk. Ik ontdekte eigenlijk hierdoor een leuk merk wat toch wel toffe kleding maakt.

Brax herenkleding voor de sportieve man

Brax is een merk wat ik zoals gezegd nog moet ontdekken. Daarom heb ik eens goed rondgekeken. De naam en de onbekendheid riep bij mij gelijk een oubollig imago op. Toch is dit echt niet zo. Het is zeker niet het “hipste” merk wat er is en nee het is ook geen merk voor jonge gasten van 16 tot 18 jaar. Brax herenkleding is een merk voor jonge mannen die voor kwaliteit gaan maar die zich niet heel stijf willen kleden. Ik pas in die zin heel goed bij de doelgroep. Toch mag het voor mij op sommige punten wel iets spannender of hipper. Zo zijn de jeans voor mij persoonlijk iets te braaf maar wel passend bij een casual maar nette outfit. De bovenkleding is smart casual, iets ingetogen. Dit is een merk wat jou een hele goed basis geeft maar waar je soms nog wel wat aan toe wilt voegen om het iets spannender te maken. De pasvorm en de kwaliteit van Brax herenkleding is verder heel erg goed.

Dit is mijn outfit

Brax Style Cole jas: Ik start met deze te gekke jas! Dit is echt een jas naar mijn zin. Deze jas is sportief maar kan ook echt netjes gedragen worden zonder ouwelijk te worden. De Style Cole is een jas voor de koudere dagen van de zomer maar past nog beter in het voorjaar en najaar. Dit soort jassen draag je misschien wel het meest van alle jassen in een jaar. Hij is gewatteerd, super licht en toch warm als dat nodig is. Topper!

Style cole herenjas van brax in de kleur groen

Brax Style Sawyer: Ik heb twee truien uitgekozen die ik erg leuk vind. De groene trui is mijn favoriet voor nu. De groene kleur is fris en heeft iets zomers. De stof is van katoen maar door een speciale bewerking voelt hij als badstof. De blauwe trui is sportief en is wat dikker en warmer dan de groene trui. Daardoor heb ik deze nog niet heel veel gedragen met de warme zomer. Hij is verder wel echt helemaal naar mijn smaak.

Een groene trui van bram herenkleding

Brax Style Chuck Jeans: De jeans zijn weer even wennen. Geen skinny’s maar weer een wijdere “normale” jeans. Dit zit heerlijk maar is nu na jaren van strakke broeken wel weer even wennen. Nu “moeten” we hier wel weer aan gaan wennen, want de skinny’s raken uit. Dit gaat nog wel even duren omdat waarschijnlijk heel veel mannen met hetzelfde probleem zitten als ik heb. De pasvorm van de jeans zijn goed maar de lengte van de pijpen is wat aan de lange kant.

Een jeans van Brax

Zo draag ik mijn outfit van Brax herenkleding:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer