MuziekMuziek

Manful van Oriflame, Review

Manful van Oriflame:

Dat ik van bijzondere geuren hou is inmiddels wel bekend en deze geur van Oriflame heeft mij erg verrast. Manful is alles wat de naam zegt, krachtig, sensueel en mannelijk. Deze geur heeft veel kracht en mystiek wat hem bijzonder maakt en zeker geen alledaagse geur. Oriflame Manful is een geur die past bij een zwoele avond.

manful
Manful Oriflame

De mannen geur Manful van Oriflame

manful1
Manful Oriflame

Manful opent met saffraan en zwarte peper wat hem gelijk heel veel kracht geeft. Een verfrissende geurtoon komt van de marien. Het sensuele hart van deze parfum wordt gevormd door jasmijn, kaneel en zwarte bessen. De basis van de geur bestaat uit tonen van suéde, vetiver en tonkabonen dat maakt deze geur helemaal onweerstaanbaar.

Conclusie van de review

Manful is een hele mooie geur die ook nog eens heel betaalbaar is (€34.- voor 75 ml.). Dat maakt deze geur helemaal tot een topper.

oriflame_manful
Manful Oriflame
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer