MuziekMuziek

L’Oreal Studio Line #TXT lijn. Review by B4men.nl

L’oreal Studio Line heeft een nieuwe producten lijn voor mannen en vrouwen de #TXT lijn. Ik heb voor jullie deze producten mogen testen. Nee, niet alle producten zijn voor mannen, ik zal jullie dus vooral de mannen producten uitleggen. Ik heb de andere producten wel getest…nee, niet op mijzelf maar ik heb nog twee dochters met lang haar 😉 Ook deze producten waren prima en hebben de juist prijs-kwaliteitsverhouding.

De #TXT lijn van L’Oreal Studio Line

Met de #TXT lijn springt L’Oreal goed in op de opkomende trend van het natuurlijk haar (trend klik hier). Ook voor de trend voor het volgend jaar met de pony (klik hier) zijn deze producten super. L’Oreal heeft het de afgelopen tijd met de komst van de kuif en de oldschool kapsel (klik hier) zwaar gehad. De producten die geschikt zijn voor deze kapsels miste L’Oreal in mijn ogen wel. Nu hebben zij met deze lijn wel een heel sterke troef in handen. Ik heb deze producten van de #TXT lijn getest.

LP_StudioLine_Visual_packs

 

Studio Line #TXT 01 Shaping Paste

De #TXT 01 paste is een product wat echt aansluit bij een zo natuurlijk mogelijk ogend kapsel. Hij geeft geen glans en een lichte stevigheid, ideaal voor een kapsel waarbij je niet wilt zien dat er een product is gebruikt. Het product ruikt lekker fris, het heeft iets weg van scheerschuim qua geur. Dit product kan je het best verwerken in droog haar. Zo geeft hij gelijk de juiste textuur en stevigheid. Wanneer je echt stevigheid wilt hebben in je kapsel kies dan voor een ander product. Dit product zorgt voor de juiste vorm en gaat pluis haar tegen zonder dat het hard wordt.

DSC07601

 

Studio Line #TXT 02 Deconstructing Putty

De #TXT 02 Deconstructing Putty is ook een super gaaf product waarbij je geen glans in het haar krijgt, maar wel een ruige textuur. Dit product is super geschikt wanneer je voor de natuurlijke look gaat maar dan juist warrig in plaats van glad haar. De #TXT 02 Deconstructing Putty lijkt enorm te glanzen en een zachte structuur te hebben bij aanbrengen….wrijf het product echt goed door het haar en je merkt dat het veranderd. De kracht van het product is super en het kapsel blijft goed zitten. Gebruik dit product niet op een lang of half lang kapsel, dit product komt het best tot zijn recht in een korter en het liefst gesneden kapsel. Wil je een super warrig effect in je kapsel vraag je kapper het te snijden!! De geur is wel weer een stuk zoeter dan de Shaping Paste.

DSC07591

Studio Line #TXT 03 Grooming Clay

De #TXT 03 Grooming Clay vind ik persoonlijk het minste product wat er tussen zit. Het product geeft een lichte stevigheid en een lichte glans. Het is voor kapsels bedoelt die je draagt in een scheiding….de kapsels van nu. Ik mis een aantal dingen in dit product. Wanneer je het haar in een scheiding draagt wil je meer stevigheid dan wat dit product geeft of je wilt juist de natuurlijke look maar dan wil je juist geen glans. Dat is de juist het lastige van dit product het zit overal een beetje tussen in en maakt geen duidelijke keus. Dat zal je dus ook terug zien in je kapsel. Ook de geur vind ik minder aangenaam dan de vorige producten.

DSC07583

Kortom een mooie lijn waar L’Oreal goed inspeelt op de komende trends, het ene product is echter in mijn ogen beter dan het andere product.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer