SelectSelect

Life is Strange: Before the Storm Winactie!

Ik heb ooit Life is Strange gespeeld en ik moet zeggen dat het niet echt mijn type game was. De verhaallijn daarentegen vond ik wel goed en de meeste mensen die het spelen, spelen dit spel ook zeker op basis van de verhaallijn. Nu mag ik gewoon de Boxed Limited Edition weggeven samen met de figurines!

 

De winactie!

 

 

Hoe kan je dit coole pakket winnen? Nou vrij simpel! Like B4men en het Facebook bericht en je doet al mee! De win-actie loopt รฉรฉn week, dus de 11e zal ik persoonlijk contact opnemen met de winnaar en in het blogbericht plaatsen. Heel veel succes iedereen!

De winnaar is geworden: Niels Imanse! Gefeliciteerd ik neem contact met je op om het pakket jou kant op te krijgen.

 

Hieronder trouwens nog de trailer voor als je nieuwsgierig bent om wat voor soort game het gaat :)!

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 27 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek. En rijd ik motor met vrienden (Kawasaki Z750).

View all articles
Written by Nick Strijbos