MuziekMuziek

Lemarq Horloges, sportief en toch gekleed.

Lemarq Horloges

De horloges van Lemarq zijn mooi, sportief en toch niet schreeuwerig. Ik persoonlijk vind dat juist het mooist wanneer een horloge stijlvol is, maar geen oubollige klok wordt. Het horloge wat ik van Lemarq even van dichtbij mocht bekijken (ja, deze moest ik helaas terug sturen) was de Monza Chrono, een horloge geïnspireerd door de formule 1. Daarmee benadrukt deze horloge dus ook zijn sportieve aard.

image image

De Lemarq Monza Chrono

Alles draait om de autosport bij dit horloge, de tachymeter die snelheden tot 372,6 km/u meet: de hoogst gemeten snelheid ooit in een Formule 1-auto op het legendarische circuit van Monza. De oranje wijzers van de chronograaf zijn geplaatst als de toerentellers van een klassieke sportwagen. Toch straalt het ‘hoge’ auto gehalte niet van het horloge af en is het heel stijlvol gedaan. Ik moet wel eerlijk erbij vertellen dat ik voor dit artikel wel gekozen heb voor een zwarte leren band en dat geeft een heel andere uitstraling dan wanneer je kiest voor een sportieve nato-band.

image image

De Lemarq Monza Chrono heeft een Quartz uurwerk en een mooi 12 mm dik krasvast saffier kristalglas.  De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik het horloge wel aan de zware kant vind. Zo groot is het horloge namelijk niet, de kast heeft een bescheiden diameter van 42 mm. Het Lemarq horloge is waterbestendig tot 100m. Iets wat ik echt heel gaaf vind is dat je dit horloge in een heel mooie box krijgt, dat maakt het gevoel van luxe heel groot. De prijs van het Lemarq Horloge is € 399,- een mooie prijs voor een mooi horloge.

image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer