MuziekMuziek

Bugatti shoe’s, door weer en wind.

Mijn schoenentic is altijd al groot geweest en ik heb dus al een aardig aantal paar schoenen staan. Zeker boots, daar ben ik echt groot fan van. In deze tijd van het jaar zorgen laarzen ervoor dat ik zonder koude voeten de winter doorkom. Dat is dus ook gelijk een eis als het gaat om boots, kan ik hier goed mee wandelen zonder dat ik koude voeten krijg.

bugatti

Mijn Bugatti Shoe’s

Ik kreeg laatst deze mooie laarzen van Bugatti shoe’s opgestuurd en voordat ik hier iets over schrijf wil ik ze natuurlijk eerst goed getest hebben. Nou dat is gelukt hoor!! Ik heb de boots alweer een aantal weken aan. Ik wissel mijn schoenen altijd af, dat is beter voor mijn voeten en beter voor het behoud van je schoenen. Toch is het mij opgevallen dat ik opvallend vaak voor mijn Bugatti schoenen koos. Ze zitten heerlijk, niet onbelangrijk want ik moet als barbier toch de hele dag op mijn benen staan. Ik vraag dus erg veel van mijn schoenen, kwaliteit is dus wel een punt waar ik erg kritisch op ben. De laarzen van Bugatti hebben dus al heel wat moeten doorstaan aan mijn voeten en de kwaliteit heeft zich wel bewezen. Ik wandel ook graag met mijn meiden en ook hier kies ik graag voor deze boots. Ze zijn gevoerd en dat maakt ze lekker warm….hahaha oké, het is natuurlijk ook nog niet echt winter geweest. Maar geloof mij ook op de scooter naar mijn werk s’morgens vroeg, bleven mijn voeten toch warm.

image image image

Verschillende stijlen

Ik varieer altijd graag qua stijlen en het leuke is dat de boots van Bugatti zich moeiteloos aanpassen aan de stijl. Zo draag ik als ik ga wandelen mijn broeken graag in de laars, dat geeft net even wat meer een landelijke en stoere uitstraling. Zodra ik naar mijn werk ga is dat niet handig…zeker met de voering van deze laars, die loopt namelijk helemaal tot zelfs over de laars. Wanneer ik mijn broek in de schoen zou dragen dan blijven alle haren van mijn klanten in de voering hangen. Zodra je de broek over je laars draagt, krijg je ook een totaal andere uitstraling. Ik draag graag een wat strakkere jeans die ik dan aan de onderkant wat oprol, hierdoor krijgt de laars een wat meer Western look. Kortom met deze Bugatti laarzen kan je alle kanten op.

Genoeg keus dus. Mijn favoriete stijl met deze Bugatti Shoe’s is de stoere kant.

DSC08412
Bugatti schoenen stoer gedragen.
DSC08421
Bugatti schoenen wat landelijk gedragen.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer