MuziekMuziek

Lancaster Sun Control, zorgeloos zonnen.

Verantwoord zonnen

We zijn dit jaar al aardig verwend met de zon, helemaal wanneer we het vergelijken met vorig jaar, toen hebben we in het voorjaar eigenlijk geen zon gezien. Maar dat vroege zonnetje is ook best gevaarlijk…..je huid komt uit de winterstalling en is nog niet zoveel gewend. Het is dus letterlijk van levensbelang dat je je goed insmeert met zonnebrand wanneer je veel in de zon komt. Nee, niet alleen maar smeren wanneer je gaat zonnen!! Veel mannen smeren al bijna niet en als ze dan al smeren is het vaak omdat het gezegd wordt….of wanneer ze al verbrand zijn en het te laat is. Bedank goed dat ook wanneer je op de fiets zit of een grote wandeling gaat maken je huid lang wordt blootgesteld aan de zon…..smeren dus!!

lancaster sun

Lancaster Sun Control

Ikzelf heb altijd al wat last gehad van een gevoelige huid en smeer dus niet graag van alles op mijn huid. De zon bescherming van Lancaster Sun Control is speciaal voor de gevoelige huid en kan ik dus zonder problemen op mijn huid smeren. Lancaster Sun Control heeft een paar geweldige technologie├źn die er voor zorgen dat niet alleen de huid heel goed beschermd wordt maar wat ook de huid heel goed verzorgd. Bij Lancaster zijn ze er recent achter gekomen wat het effect is van infrarode straling op de huid en hoe ze dit moeten beschermen. Infrarode straling komt namelijk veel dieper in de huid en zorgt voor een versnelde veroudering van de huid. Lancaster Sun Control is hiertegen gewapend en zorgt ervoor dat je huid veel minder snel veroudert tijdens het zonnen. Verder heeft Lancaster Sun Control speciale bestandsdelen die pigment vlekken tegengaan, iets waar ik op mijn leeftijd nog niet heel veel last van heb…..maar toch, wel belangrijk om je daar nu alvast voor te beschermen….voorkomen is beter dan genezen.

lancaster sun1

 

Lancaster Sun Control getest

Ik heb zoals gezegd een gevoelige huid en moet voorzichtig zijn met wat ik erop smeer. Lancaster Sun Control is een product dat erg geconcentreerd is dus pas op, je smeert makkelijk veel te veel!!! Zonde van het product en van je geld. Wat mij opvalt is de neutrale geur het ruikt lekker en fris. Ook smeert het super lekker uit en niet onbelangrijk hij trekt erg snel in en plakt niet…… heel belangrijk voor op het strand!!

Kortom ga je zonnen gebruik de juiste zonnebrand om je lijf zo goed mogelijk te beschermen!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer