MuziekMuziek

Kapsels voor jongens met lang haar, 15 jongens kapsels

korte herenkapsels

Het dragen van je haar op jonge leeftijd is soms best lastig. Veel (jonge) jongens hebben nog niet echt een goed beeld van wat zij zelf graag willen en ook de invloed van de ouders is nog sterk. Nog een lastig probleem waar jonge jongens (tot een jaar of 10) tegenaan lopen is dat het haar nog niet de definitieve vorm heeft. Daardoor is het haar vaak nog wat dun en slap waardoor het lastig in model te krijgen is. Gel of andere styling producten gebruiken is nog lastig en na een uur rennen en springen zit er geen model meer in het haar. Veel jongens kiezen daarom voor een kapsels met wat langer haar. Vandaag krijgen de boys wat inspiratie voor een kapsel met lang(er) haar. Voordat je een kapsel uitzoekt en je hier niet meer van af te brengen bent…. het is wel belangrijk om even goed te overleggen met je kapper of het kapsel wel echt past bij jouw haar!

Jongens kapsels met lang haar

Overleg goed met je kapper welk kapsel het beste bij jouw haar past. Vergeet ook zeker niet te vragen welk styling product je het beste kan gebruiken. Let ook op hoe de kapper je haar in model brengt, het valt of staat vaak met goed kijken naar de manier waarop het haar valt.

Help B4men Groeien en deel het bericht op jouw Social Media.

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer