MuziekMuziek

Hairbond, nieuw en bijzonder merk.

Hairbond is een merk afkomstig uit Engeland. Dat zie je er ook zeker aan af….strakke styling en met gevoel voor klasse. Hairbond is druk bezig voet aan de grond te krijgen in Nederland, maar ook ver buiten Nederland is Hairbond steeds bekender aan het worden.

Hairbond is een kappersmerk en is dus uitsluitend te koop bij de kapper/barbier. De prijs is hier ook naar met €25.- is dit niet echt heel goedkoop. Maar belangrijker is…. wat krijg je voor die prijs terug?

Allereerst is het belangrijk te weten dat wanneer je een product bij de kapper koopt je betaald voor advies, zorg dat je dat advies ook krijgt. Vraag je kapper naar de producten en verschillen.Wanneer je samen met de kapper jou product hebt uitgekozen let dan goed op hoe hij/zij het in model brengt, zodat als je thuis bent je dit ook kan doen.

HairbondIk heb vanuit Hairbond 2 producten mogen testen voor jullie.

-Hairbond Shaper: Dit was echt mijn favoriet!!! Oke de geur moet je even aan wennen, de sterke toffee geur zal niet voor iedereen goed zijn. Deze Shaper is sterk en zorgt voor een perfecte structuur in het haar, zonder dat je haar heel zwaar wordt. Ook mijn vrouw was helemaal weg van dit product……dus mannen hou hem uit de buurt van je vrouw anders ben je hem echt kwijt!!! De Shaper is echt bedoelt als afwerker, met dit product moet je stylen. Dit product heeft ook een hoge holdfactor wat dus betekend dat hij een goede stevigheid geeft aan je kapsel.

-Hairbond Moulder: Ook dit is een heel mooi product. Dit product is echt iets voor mannen die graag structuur in het haar willen hebben maar geen vette uitstraling. Een strakke scheiding??? geen probleem!!! Deze Moulder zorgt voor die strakke scheiding maar dan met een matte uitstraling!! Met dit product kan je rustig de hele dag je handen door het haar halen. Het word niet slap en is heel flexibel. Heerlijk product wat heel makkelijk te gebruiken is.

Beide producten hebben mij erg verrast. De uitstraling van de potten vind ik erg mooi, misstaat zeker niet in een beetje luxe badkamer!! De kwaliteit van de producten is ook erg goed. Oke ,de geuren van deze stylingsproducten zijn niet echt heel mannelijk  en dat is misschien mijn enige min puntje. En die prijs???? die valt eigenlijk achteraf wel mee. Als ik zie hoe weinig product je nodig hebt dan doe je hier heel lang mee…..tja en dan krijg je toch veel waar voor je geld!!!

Meer info over Hairbond klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Mooi artikel over Hairbond! Het is inderdaad echt een opkomend merk dat steeds meer voet aan de grond krijgt in Nederland. Het is nu ook online te verkrijgen. Een ander merk wat ik in dezelfde categorie reken is Hanz de Fuko. Een Amerikaans merk dat recent ook erg populair aan het worden is. Hele natuurlijke en frisse producten die ook geschikt zijn voor mensen die het goed voor hebben met het milieu. Wellicht leuk om daar een keer een review over te schrijven!

Written by Jan Willem Huffmeijer