MuziekMuziek

Jil Sander Sun Rise Men, Zomer in je bol.

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer?? Door de mooie dagen die we nu al kado hebben gekregen wordt het verlangen naar een mooie zomer nog veel groter. Wanneer je dan ook de nieuwe geuren binnen krijgt die het gaan worden deze zomer ben ik helemaal niet meer te houden.

JILPARF415_RVB.eps
Jil Sander Sun Rise Men

 

Jil Sander Sun Rise

Jil Sander staat al jaren in de top van de modewereld met een ingetogen stijl. Minimalistisch en met de kunst van het weglaten bereikt zij de ultieme perfectie. Ook de geuren van Jil Sander voldoen aan deze minimalistisch stijl. De flacon is mooi in zijn eenvoud, ook de geur is niet heel complex maar juist zuiver en puur.

Voor mij staat deze geur zeker voor alles waar ik aan denk als het gaat om de zomer……maar vooral aan die zwoele zomeravond. Hoe puur en zuiver  Jil Sander Sun Rise Men is, het heeft voor mij ook wel iets heel sensueel. Ik zal heel eerlijk zijn, de meeste geuren van Jil Sander zijn vaak niet zo mijn ding. Ik vind ze te fris en te simpel, liever ga ik voor de wat zwaardere geuren met diepe lagen. Echter heeft  Jil Sander Sun Rise Men mij echt verrast en staat hij deze zomer echt in mijn lijst van must-have geuren!! Ook voor vrouwen is er een nieuwe Jil Sander Sun…de Jil Sander Sun Rise Women.

DSC02462
Jil Sander Sun Rise Men
DSC02461
Jil Sander Sun Rise Men
DSC02470
Jil Sander Sun Rise Men

Jil Sander Sun Rise Men

De Oranje kleur van de flacon geeft je alvast een goed gevoel over deze geur. De top van Jil Sander Sun Rise Men is uitgesproken kardemom. Het zonnige hart van de parfum wordt gevormd door oranjebloesem, groene appel en amber. Sun Rise heeft een basis van patchouli, vanille en benzoine. Deze mooie ingrediënten maken deze parfum tot een hele lekkere en Oriëntaalse geur.

Kortom, Jil Sander Sun Rise Men is de geur die je zeker  moet hebben deze zomer!!!

 

jil
Jil Sander Sun Rise

 

 

Jil Sander SUN RISE MEN

Eau de Toilette 125 ml € 49.95

Shower Gel 150 ml € 10.95

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer