World of Warcraft: Battle for Azeroth – Horde VS Alliance!

World of Warcraft battle for Azeroth release party
World of Warcraft battle for Azeroth release party

Dit keer heb ik een game review van een klassieker voor jullie! Nouja klassieker, het spel gaat in ieder geval al een flinke tijd mee. We gaan het hebben over de maar liefst de zevende uitbreiding van World of Warcraft. Ik denk dat iedereen wel weet welk spel dit is! Ik als kleine gup kocht ooit eens de 14 dagen trial versie van 2 euro bij de v&d. And I bet your ass dat ik toen ik thuis kwam er echt goed gebruik van had gemaakt. Helaas had ik zelf niet genoeg geld om alsnog door te spelen zoals sommige vriendjes toen. Nu zijn tijden verandert, heb ik weer een leuke baan, en kan ik mij zo nu en dan wel een maand WoW veroorloven! Ik neem jullie mee met Battle for Azeroth, de meest snel verkochte uitbreiding van World of Warcraft tot nu toe!

Release party WoW: BfA!

Zoals jullie op de foto hierboven al konden zien was ik namens B4men uitgenodigd voor de release party van WoW zijn nieuwste uitbreiding. En toen kon ik eigenlijk niemand minder dan Ronny meenemen. Wij hebben elkaar voor het eerst gesproken tijdens het spelen van Destiny, onze beste vrienden kenden elkaar en ik had net mijn PlayStation 4 gekocht samen met Destiny 1. Wij speelde eigenlijk altijd rond dezelfde tijd in het weekend, omdat wij een redelijke gelijke werkweek hadden. Onze liefde voor RPG’s is dan ook wel redelijk gelijk. Al gaat Ronny iets langer mee met WoW. Heb ik intussen al redelijk wat free-to-play MMORPG’s gespeeld! Het werd gehouden in Amsterdam bij het VOC Café dus, een betere setting konden we niet hebben. Tevens heb mijn Collectors Edition laten onderteken door de jongens van blizzard zelf!

The Battle Begins…

Zoals we altijd gewend zijn van World of Warcraft, is het een grote speelwereld waar je uit twee facties kan kiezen. The Alliance en The Horde. Bij de Alliance kun je nu naar het eiland Kul Tiras met de gebieden Tiragarde Sound, Drustvar en Stormsong Valley echt bergachtige gebieden. Bij de Horde hebben we Zandalar met de drie gebieden Zuldazar, Nazmir en Vol’dun, die zich bevinden in een jungle achtig gebied. Waarbij Zuldazar de oudste stad is in Azeroth.

Battle for azeroth

Voordat de uitbreiding uitkwam hadden ze al een klein beetje het nieuwe deel laten uitrollen doormiddel van quests en kleine cutscenes, omdat het dan beter zou samensmelten met de nieuwe uitbreiding. Ik moet zeggen dat ik na lange tijd afwezig te zijn geweest het echt weer leuk vind! Zeker ook omdat ik het samen speel met Ronny. Alleen spelen is zo alleen en gaat redelijk snel vervelen. Ook al is de verhaallijn heel erg goed en leuk om te volgen. Ik vind het cool dat juist met deze uitbreiding alles weer terug gaat naar waar het altijd begon, Alliance VS Horde

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos