MuziekMuziek

Jagermeister Spice niet alleen ijskoud de lekkerste.

Hagel, sneeuw, regen en kou, kortom winter in Nederland. Ikzelf heb een enorme hekel aan de kou en zoek daarom graag warmte in andere dingen. Lekkere warme kleding, een warmere aankleding in huis en natuurlijk een lekker verwarmend drankje in de avond.

Ik ben gek op whisky, maar ook een goede likeur kan ik op zijn tijd best waarderen. Ik hou alleen niet echt van de vrouwelijk mierzoete likeuren, de safari en boswandeling sla ik even over. Vroeger niet hoor!!! Ik ben heel wat avonden de weg kwijt geweest na het drinken van die zoete “troep”.

Misschien is dat dan ook de reden waarom ik mijn interesse in deze dranken ben kwijt geraakt en dat ik mijn interesse gevonden heb in de andere spirits.

Jagermeister Spice

Jagermeester is zo’n drankje wat ik altijd heb kunnen waarderen. Vroeger nipte ik al eens met mijn moeder mee, die een ijskoude Jagermeister erg lekker vind. Het is alleen jammer dat er nog geen alternatief was voor dat ijskoude drankje.

Ik pak in de winter niet heel snel een fles uit de vriezer, dat is meer een ‘zomer ding’. Maar nu is dat alternatief er zeker!! De Jagermeister Spice, met de typische Jagermeister smaak, aangevuld met kaneel, steranijs en vanille.

Deze Jagermeister kan je puur en op kamertemperatuur drinken. Echt een verwarmend drankje wat heel goed bij de winter past. Dus ook tijdens deze koude, druilerige, sneeuwachtige dagen kan de fles Jagermeister op tafel.

image
Jagermeister Spice B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer