MuziekMuziek

Dujardin Honey, zomerse zoetigheid.

Dujardin Honey

DSC05997
Dujardin Honey review by B4men.nl

Dujardin kennen de meeste wel van de vieux ( de Hollandse cognac ). Deze zomer heeft Dujardin een honing variant ontwikkeld. Hiermee spelen ze slim in op de wereldwijde rage om in spirits een flavor te stoppen. Jonge en nog onbekende drinkers kunnen zo op een makkelijke en nieuwe manier worden aangesproken. Dujardin heeft gekozen voor honing, een goede keus, de honing past goed bij de vieux. Vanaf het moment dat er toevoegingen worden gedaan is het geen zuiver product meer en gaat het door onder de noemer likeur. Dujardin Honey zal je dus bij de slijter moeten vinden bij de likeuren.

 

DSC05994
Dujardin Honey review by B4men.nl

Dujardin Honey, zoet zoeter zoetst

Wanneer je deze likeur nog niet kent is het belangrijk dat je jezelf instelt op een erg zoete drank. De geur van de honing is intens zoet. De  smaak is minder zoet dan dat hij in de neus is. Ikzelf kan best wel zoet drinken, maar ik vind dit te zoet om zo puur te drinken. Ik denk niet dat Dujardin Honey ook echt in de markt is gezet om als drank puur gedronken te worden. Maar hoe drink je de Dujardin Honey dan wel?? Ik ben echt een grote fan deze zomer van de honingdranken. Heerlijk in het zonnetje en dan rond een uur of 16.00 uur wanneer de BBQ alvast aangaat. Als starter een glas Dujardin Honey met ijs is dan super lekker. Je kan de Dujardin zeker blijven drinken tijdens de maaltijd. Wil je minder heftig beginnen dan is een cocktail met Rivella, Ginger-ale of tonic ook echt heel erg lekker. Dit maakt de zoete Dujardin Honey een stuk frisser. Kortom veel mogelijkheden.

 

DSC06002
Dujardin Honey review by B4men.nl

DSC05999Proefnotities Dujardin Honey:

Kleur: Diepgoud

Neus: Zoet, de honing heeft echt de overhand in de neus. Wanneer je dieper ruikt komen ook tonen van toffee, vanille en walnoot naar voren.

Smaak: De smaak is minder zoet dan de geur. De smaak heeft naast honing voor mij veel marsepein in zich.

Afdronk: De reden waarom ik hem niet snel puur zou drinken komt door de afdronk, deze is wat klef. De afdronk heeft ook die walnoot die ik in de neus ook al rook.

 

Dujardin Honey is een erg lekker drankje wat ik graag in de zomer op tafel zal zetten tijdens het BBQen. Heerlijk on the rocks en in de mix!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer