MuziekMuziek

Lowlander Beer maakt bier van jouw Kerstboom

Lowlander Beer maakt bier van jouw Kerstboom? Dit kreeg ik pasgeleden als persbericht in mijn mailbox. Nu heb ik de afgelopen weken niet veel tijd besteed aan mijn mailbox vanwege de drukte in mijn B4men Barbershop maar dit trok toch echt wel mijn aandacht.

Ik zeg eerlijk dat ik niets heb met Kerst en de enige reden dat wij een Kerstboom in huis hebben staan, is omdat Marie Louise en de kinderen dat een “must” vinden. Geen Kerst zonder Kerstboom volgens hen. Dus als brave man en vader koop ik ieder jaar toch weer trouw een Kerstboom. Gelukkig hoef ik niet te helpen met optuigen, dat mogen de dames toch echt zelf doen.

Lowlander Beer maakt bier van jouw Kerstboom

Vanaf 2 januari zamelt Lowlander Beer afgeschreven kerstbomen in om er hun Winter IPA van 2019 van te brouwen. Chief Botanical Officer Frederik Kampman: ‘Per jaar halen zo’n 2,5 miljoen echte bomen de kerstsfeer in huis. Het merendeel belandt na de jaarwisseling in de versnipperraar, langs de weg of in een vreugdevuur. Wij vonden een alternatief. In bier.’

Om het winterbier voor 2019 te kunnen brouwen is maar liefst 600 kilo naalden nodig. Ja je leest het goed alleen de naalden. De rest van de boom wordt echter wel helemaal gerecycled. Wil jij je boom dus niet straks zomaar 2 januari bij het grofvuil zetten, doneer hem dan aan Lowlander Beer. Aanmelden kan via www.lowlander-beer.com/kerstboom-inleveren en kan tot 6 januari. De kerstbomen worden door het hele land opgehaald. Nu kan niet iedere Kerstboom gebruikt worden maar hier kom je snel achter door 3 simpele vragen te beantwoorden in het aanmeldingsproces. Mocht je boom in aanmerking komen, dan krijg je bij het ophalen een flesje Winter IPA…..heb je er ook echt iets meteen aan. Dit krijgt je niet van het grofvuil 😉

Kerst B4men en Familie over de Kook
De vrouwen in huis helemaal blij met de Kerstboom in huis. We hebben ook een heerlijke Kerst gehad met veel rust en lekker eten.

 

Dit is geen gesponsord artikel, ik vond het oprecht een leuk weetje om jullie te vermelden!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer