MuziekMuziek

Jack Daniels whisky en Chocolade van Goldkenn

Echt heel veel beter wordt het niet, twee geweldige producten chocolade en whisky (bourbon) gecombineerd.

Chocolade fabrikant Goldkenn heeft een paar aantal nieuwe chocolades gemaakt met Jack Daniels. Tja je moet van beide ingrediënten houden maar ik denk dat de meest levensgenieters deze combi wel zullen waarderen, en anders op zijn minst een keer willen proeven.

Dat drank en chocolade goede vrienden zijn weten de meeste wel. Ik zelf vind een stuk chocolade bij een glas whisky of cognac erg lekker. Maar op deze manier had ik nog niet gezien. Ik heb ze zelf nog niet geproefd maar daar gaat zeker snel verandering in komen. Om jullie ook alvast lekker te maken een paar foto’s.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer