MuziekMuziek

Ik ben online

b4men is er klaar voor.

Hoi allemaal, Het is zover ik ben nu echt online. Mocht je nog niet weten wie ik ben en wat ik doe, hier stel in mijzelf aan jullie voor.

Vragen waarom ik online ben?

Dit is gelijk een goed moment om ook aan jullie te vragen wat jullie graag op mijn site willen zien? Ik vind het super leuk om juist van jullie te eten wat je op mijn blog zoekt. Via het contact formulier ben ik bereikbaar en zal ik alle tips en vragen bekijken en zoveel mogelijk beantwoorden.

Ik ga jullie online voorzien van leuke tips en trucs

Ik ga jullie vanaf nu dus voorzien van alle tips, trucs. Natuurlijk krijg je ook hele toffe informatie op het gebied van de innerlijke en uiterlijke verzorging voor mannen. De volgende onderwerpen zal je bij ons terug vinden:

Namens B4men heel veel plezier op de blog

Ik wens jullie veel lees plezier op de blog en hoop dat jullie alle leuke info kunnen waarderen. Uiteraard sta ik ook open voor verbeteringen dus ook kritische tips ontvang ik graag. Op nog heel veel mooie jaren op de leukste lifestyle blog voor mannen.

Jan Willem Huffmeijer

www.B4men.nlJan Willem Huffmeijer op de bank

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer