MuziekMuziek

Welkom

Welkom bij b4men.nl

 

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: ik ben Jan Willem Huffmeijer, 31 jaar en vader van twee dochters. Ik ben sinds mijn 15e werkzaam als herenkapper en mag sinds twee jaar daar ook de titel barbier aan toevoegen. Een pracht ambachtsvak waar ik al mijn creativiteit en passie in kwijt kan. Ik ben dus altijd in contact met mannen. Veel mannen hebben vragen over hun uiterlijk en hoe zij deze op een zo goed mogelijke manier kunnen onderhouden. Toen ik daarbij laatst ook nog een fabrikant werd gevraagd om een nieuwe productenlijn te testen en daar als barbier mijn mening over te geven, werd mij duidelijk dat ik hier een hele goede verbindende factor in kon zijn.

Ik startte op het internet een zoektocht. Een zoektocht naar een paar goede blogs die kunnen voorzien in de behoefte naar informatie omtrent het mannenuiterlijk en het onderhouden hier van. Na een tijd had ik nog maar heel weinig gevonden en toen wist ik het zeker: hier kan, moet en wil ik iets mee doen. Daarom ben ik B4men gestart.

B4men moet gaan uitgroeien naar dé Blog voor MANNEN. Mannen die er – net als ik – modern en goed verzorgd uit willen zien. Zij kunnen dan B4men gebruiken voor tips en trucs. Een site waar mannen zich thuis voelen met onderwerpen die mannen aanspreken en boeien.

Kortom: DE LIFESTYLE BLOG voor echte mannen.

 

SONY DSC  Welkom op B4men!

Google+