Honest Amish, exclusief bij MijnBaard.nl

honest 2

Jullie hebben vast wel de reclame van MijnBaard.nl al op de site gezien. Een betere banner past er niet op de site leek mij. Naast het plaatsen van een banner ben ik ook gevraagd een aantal producten van het merk Honest Amich te reviewen, dit merk is exclusief bij hen te verkrijgen. Mooie producten voor de baard vind ik altijd leuk om te reviewen, zo kan ik mannen het beste advies  geven omtrent de baard.

honest

Honest Amish

Laat ik beginnen met de uitstraling van de producten, die is echt top! Dit zijn producten die ik graag in mijn badkamer heb staan. Ook in de barbershop misstaat de uitstraling zeker niet. Nu zijn er tegenwoordig heeeel veeeel soorten baardolies op de markt en het onderscheid wordt steeds moeilijker. Echter zijn de producten van Honest Amish wel anders dan de andere. De producten zijn 100% natuurlijk en organisch. Zelfs de verpakking, een jute zak is daarop aangepast. Dat geeft wel aan dat er heel goed is over nagedacht. De olie en wax zijn ook beide enorm onderscheidend qua geur. Waar je vaak heftige geuren te verwerken krijgt, zijn de geuren van Honest Amish juist minder heftig en anders dan je gewend bent. Ik zal mijn bevindingen per product beschrijven.

 

image

Honest Amish Beard Oil

Een lekkere baardolie die geleverd word met een pipet. Het pipet maakt het doseren een stuk makkelijker en gaat verspilling tegen. Vergeet niet dat je maar heel weinig hoeft te gebruiken. De geur van de olie is bijzonder en ik kan er eigenlijk niet mijn vinger op leggen wat ik precies ruik. Het is fris en kruidig en zal daardoor niet bij iedereen in de smaak vallen, zodra hij dat wel doet dan wil je ook gelijk niets anders meer!! In gebruik is de olie prettig, er zitten wel 10 verschillende olies in die allemaal weer specifieke eigenschappen hebben die jou baard een stuk mooier zal maken. De olie blijft wel wat vettig, dit maakt wel de haren van de baard lekker zacht en is dus voor mijn geen reden om de Honest Amish Beard Oil te laten staan. Maar niet iedereen zal hier van houden.

image

Honset Amish Beard Wax

Met deze wax is het voor Honset Amish allemaal begonnen. Het is een eeuwen oud recept voor een verzorgde baard. Waarom je zou kiezen voor een wax in plaats van een olie? Een wax is wat steviger en is dus zeer geschikt voor een grotere baard. Zeker wanneer je last hebt van stugge eigenwijze haren is een wax ideaal om deze in het gareel te krijgen. De geur van de wax is erg lekker, het ruikt naar bijeenwas en ruikt ook een beetje nootachtig. De geur is niet heel aanwezig, maar is net genoeg voor een lekker geurende baard.

image image

Wil je meer informatie of wil je de producten kopen kijk dan op de site van MijnBaard.nl

honest 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer