MuziekMuziek

Prodent White Now Men, een tandpasta speciaal voor mannen.

Prodent_cb6f3_450x450

Dat mannen een bijzondere wezens zijn, dat wisten jij en ik natuurlijk wel!! Maar dat wij dan zelfs een eigen tandpasta nodig hebben, dat was mij nog niet bekend. Waarom dan?? Nou, de reden is eigenlijk helemaal niet zo raar. Mannen zijn nu eenmaal anders dan vrouwen en zelfs onze tanden zijn dus anders. Oké, ik zal het even goed zeggen… onze tanden zijn niet echt anders, alleen ons gedrag is anders. Mannen drinken en roken meer dan vrouwen en dus hebben onze tanden het zwaar te verduren. De tanden van mannen zijn dus vaak een stuk geler dan die van vrouwen. Dit vraagt  om een betere en sterkere tandpasta formule.

image
Prodent White Now Men, een tandpasta speciaal voor mannen.

 

Maar waarom dan wittere tanden

Prodent heeft laten uitzoeken wat de grootste afknappers zijn voor vrouwen en wat blijkt, mannen die hun gebit niet verzorgen zijn een heel grote afknapper voor vrouwen. Vrouwen kijken liever naar een mooie glimlach dan naar een wasbordje. Uit je mond ruiken is wel de grootste afknapper voor vrouwen. Dus een goede verzorging van je gebit en het poetsen met de speciale tandpasta van Prodent is misschien dan toch niet zo’n gek idee.

image
Prodent White Now Men, een tandpasta speciaal voor mannen.
image
Prodent White Now Men, een tandpasta speciaal voor mannen.

 

Mijn ervaring met de Prodent White Now Men tandpasta

Ook ik heb inderdaad best gele tanden, ik rook niet meer (heel af en toe een sigaartje), maar de koffie gaat er met liters per dag langs. Niet het beste voor mooie witte tanden. Prodent White Now Men zorgt zelfs bij 1 keer poetsen al voor wittere tanden zeggen ze, dat moet ik eens testen. Wow! het klopt inderdaad, ik heb gelijk een witter effect op mijn tanden. Hoe het werkt?? Een tandpasta is geen zware bleek behandeling van een tandarts en dus moeten ze het effect op een andere manier verkrijgen. Als kapper heb ik geleerd te werken met kleuren en weet ik dat kleuren elkaar kunnen opheffen, dat is eigenlijk wat deze Prodent White Now Men doet. Geel kan je opheffen doormiddel van blauw / violet, de Prodent tandpasta kleurt ook helemaal blauw in de mond en legt een heel klein kleur laagje op je tanden, hierdoor zijn je tanden gelijk een stuk witter. Ja, dat betekent dat je het wel moet bijhouden, het is geen wondermiddel wat jou met 1 keer poetsen de rest van je leven een parelwit gebit geeft. Zodra je gewoon netjes twee keer per dag je tanden poetst met de Prodent White Now Men zal jouw gebit er gewoon netjes en witter uitzien.

image
Hier zie je mooi de blauwe formule van de tandpasta.

 

 

Prodent White Men is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.0. tandenborstel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
 • ik wil graag een tube tandpasta proberen , van het merk prodent white now men , ik ben een man van 47 jaar en rook best veel , graag hoor ik een reactie .

  groet , J van der mark.

 • Mijn complimenten voor de review, en mooi om te zien dat het niet allemaal pure marketing is. Al moet ik eerlijk gezegd wel bekennen dat tandpasta het laatste is waar ik speciaal een mannen variant van zal kopen, bij shampoo’s doe ik dat soms wel maar bij tandpasta let ik puur op de beoordelingen van consumenten organisaties.

  Wellicht is het overigens een voordeel dat ik niet rook en bijna geen koffie drink, want ik ben onlangs na zes jaar weer op bezoek geweest bij de tandarts en mijn gebit was nog helemaal in orde gelukkig.

  Ik vind die prodent tandpasta overigens wel prijzig, want ik zelf meestal de tandpasta van het huismerk van de Lidl voor € 0,45 en dat zijn juist die tandpasta’s die als zeer goed beoordeeld worden door Stiftung Warentest en Okotest.

 • Beste,

  Ik denk dat zeker met roken deze tandpasta echt wel kan werken. Roken geeft een gele aanslag op de tanden iets wat deze tandpasta juist tegen gaat. Ik kan hem je dus zeker aanraden.

 • ik gebruik prodent white now men 1 maand en gebruik het 2 keer per dag en om te zeggen het werkt , nee , ik merk er niets van en wittere tanden heb ik nog steeds niet en deze tandpasta is best prijzig , om eerlijk te zijn en de smaak vindt ik behoorlijk sterk

Written by Jan Willem Huffmeijer