MuziekMuziek

Aprilia RS 660 Limited Edition iets voor jou?

Aprilia RS 660 Limited Edition. Één jaar na de lancering viert de Aprilia RS 660 al zijn eerste sportieve mijlpaal. De Aprilia RS 660 is het Italiaanse sportmodel en heeft in de Verenigde Staten een dominante positie in de Twins Cup 2021 weten in te nemen. Dit is het fel bevochten Amerikaanse kampioenschap voor twins van middelgrote cilinderinhoud. Dit is de topserie voor motorfietsen in de States. Om deze overwinning te vieren presenteert Aprilia een speciale genummerde uitgave van 1500 exemplaren van de RS 660.

Set-up van de Limited editions RS 660

Deze bijzondere limited editions worden gekenmerkt door een uniek, op de Amerikaanse vlag geïnspireerde ‘stars and stripes’ livery en een unieke set-up. Onder deze bijzondere set-up vallen onderander een seat cover, een grotere topkuip en software voor de upside-down configuratie van de quick shifter. Op deze manier kan de versnellingsbak volledig autonoom worden geconfigureerd. Dit zonder een onderdeel van de motor te vervangen, in een straatversie of een omgekeerde versie – ideaal om tijdens circuitdagen op het circuit te rijden.

Dit is de RS 660 Limited Edition


De Aprilia RS 660 Limited Edition heeft een verkoop adviesprijs van € 13.799 en is vanaf nu te reserveren op de site van Aprilia.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer