SelectSelect

Hé, you can Sock My Feet!! Sokken als een baas!!

Sock My Feet?!?!? Huh….nee, ik scheld je niet uit! Dit is een super tof sokkenmerk uit Nederland. Een merk met heel erg veel humor. Niet alleen in de titel maar ook in de sokken. Daarom vandaag een artikel waarin ik jullie mijn nieuwe sokken van Sock My Feet laat zien

Sock My Feet, sokken voor mannen met lef!

Een sok is niet zomaar een ding wat je over je voet aantrekt om je voet te beschermen tegen je schoen. Met sokken kan je een outfit helemaal afstylen en laat je meteen zien dat je oog voor detail hebt. In de modetrends voor deze lente en zomer komen heel veel hoogwater broeken en opgerolde pijpen terug. Dit is dus het moment om te kiezen voor sokken waarmee je een statement kan maken. Sock My Feet is een merk wat kwalitatief hoogwaardige sokken maakt voor mannen, vrouwen en kinderen. Allemaal sokken met veel humor. Het zijn sokken met te gekke en gewaagde prints die doormiddel van een deepprint technologie op katoenen sokken zijn gemaakt. Ik vind het helemaal te gek! Ik houd wel van een beetje prikkelen en heb dus ook voor de drie meest prikkelende sokken gekozen.

sock my feet 3 pack: boys will be boys

Zo draag ik mijn sokken van Sock My Feet

Ik heb gekozen voor een 3 pack met de titel Boys will be Boys. Dit is een serie met drie uitdagende prints. Voor het dragen van deze sokken heb je naast een berg humor ook wat lef nodig. Ik draag deze sokken bij verschillende outfits. Naast dat ze erg leuk zijn om naar te kijken, zitten ze ook nog eens erg lekker. Dus kwaliteit en humor gaan in dit geval hand in hand….of voet ? Volg ze op hun instagram #sockmyfeet_official om op de hoogte te blijven van alle nieuwe collecties die komen gaan.

Zo draag ik mijn sock my feet sokken. Dit is sock my babe
hele outfit met de sokken van sock my feet
sock my babe sokken
sock my lips van sock my feet
opvallende sokken in een stoere outfit
Sock my Boobs van sock my feet.

Dit artikel is in samenwerking met Sock my Feet. Door dit soort samenwerkingen kunnen wij jullie blijven voorzien van te gekke artikelen op B4men.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer