MuziekMuziek

Een echte gentleman draagt Gentleman. De nieuwe geur van Oscar de la Renta, jij kan er ook één winnen!

Bijzondere geuren voor mannen zijn er niet heel erg veel. Mannen moeten vaak terugvallen op de bekende merken. Niet dat heel erg is, er zit genoeg lekkers tussen, maar voor mannen die echt iets bijzonders willen dragen zonder dat je hiervoor gelijk een kapitaal kwijt bent is de spoeling dun. Daarom geef ik graag aandacht aan een nieuwe en bijzondere herengeur van Oscar de la Renta, Gentleman. Hiermee kan jij je deze winter onderscheiden.

pa111619

 

Oscar de la Renta Gentleman

Niet bij iedereen zal gelijk een belletje gaan rinkelen bij de naam Oscar de la Renta. Oscar de la Renta was een modeontwerper van de Dominicaanse Republiek. Hij is op 20 okt. 2014 op 82 jarige  leeftijd overleden. Hij was een levensgenieter en een echte gentleman, maar ook met een echte competitieve kant. Hij was helemaal weg van het spelletje domino en dit is dan ook de inspiratie van de geur Gentleman geworden. De man die Gentleman zal dragen, is een man die zelfverzekerd, vastberaden maar wel gracieus is en blijft lachen wanneer hij het spel hard moet spelen.

pa111612

Gentleman de geur

De geur is in eerste instantie niet heel uitgesproken. De geur opent zich fris en sprankelend, met tonen van kardemom en bergamot. Geen verkeerde geur maar niet heel sprekend. Net als een echte gentleman verschillende gezichten heeft, geldt dat ook voor deze geur. Het is niet voor niets dat je een geur op verschillende momenten moet ruiken en niet alleen direct na het opspuiten. Gentleman wordt naarmate je hem langer draagt steeds dieper, krachtiger en kruidiger. De geur veranderd van weinig spannend naar een mooi parfum, waarmee jij je goed kan onderscheiden. Hart en basis noten van het parfum zijn rozemarijn, vetiver, amber, leer en oolongthee. De geur zal de hele dag door zich steeds een beetje aanpassen en veranderen, zo zal je minder snel wennen aan de geur. De frisheid die je als eerste rook zal je constant blijven verrassen met de diepe en kruidige tonen onder zich. De nieuwe geur van Oscar de la Renta heeft mij in ieder geval uiteindelijk aangenaam verrast.

pa111613 pa111622

Win een flacon van Gentleman van Oscar de la Renta

Heeft mijn beschrijving jou interesse gewekt? Dan heb ik goed nieuws! Jij kan de nieuwe geur van Oscar de la Renta Gentleman namelijk winnen. Dit moet je ervoor doen:

  • Ga naar de Instagram foto van Gentleman op het account van B4men en like de foto
  • Volg B4men op Instagram
  • Vertel onder de foto waarom jij deze geur zou willen winnen

De winnaar zal maandag 17 okt bekend gemaakt worden en hij krijgt hiervan persoonlijk bericht.

oscar

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer