MuziekMuziek

Mijn favoriete kledingstukken van dit moment

De tijd dat alleen vrouwen tijd en aandacht besteden aan hun uiterlijk is allang voorbij. Ik durf zelfs wel te zeggen dat wij mannen de vrouw aan het voorbij streven zijn. Als ik bij mij op het schoolplein van mijn dochters kijk en zie hoe menig vrouw gekleed gaat….tjonge tjonge ma flodder is er vaak niets bij. De jogging pakken met grote fleece vesten zijn meer regel dan uitzondering. Zo zonde, een klein beetje meer moeite en ze zien er meteen 1000x beter uit. Maar goed, dat moeten ze natuurlijk zelf weten. Ik schaam mij er in ieder geval niet voor om (veel) tijd en aandacht te besteden aan zowel kleding als uiterlijke verzorging. Volgens mij vriendin mag het af en toe wat minder, omdat zij nu vaak moet wachten op mij in plaats van ik op haar…weet ze ook eens hoe het voelt 😉

Mijn favoriete kledingstukken van dit moment

DSC03410
Basis grijze trui van State of Art. Deze past overal bij en kan op diverse manieren gedragen worden. Hij zit ook heel erg lekker en laten we eerlijk zijn, kleding moet ook lekker zitten en niet alleen maar mooi zijn.

 

DSC04244
Sportieve donder blauwe katoenen blazer. Deze is ook van State of Art en deze draag ik echt heel vaak. Ik draag hem zowel casual als netjes. Ik heb hem zelfs pas gedragen naar de Esquire awards van best geklede man van Nederland. Was trouwens niet eerlijk dat Ronnie Flex met de award naar huis ging, maar dat is mijn mening.

 

DSC05165
Grof gebreide ecru trui van Timezone. Een heerlijke trui voor alledaags. Hij ziet er heel erg warm uit, maar is het niet. Ideaal voor de afgelopen tijd qua temperaturen. Waarschijnlijk is hij straks voor de winter net iets te koud, dus dan draag ik er wel een extra longsleeve onder.
DSC05341
Bruin kalfsleder jas van State of Art. Zeker voor de wintermaanden een favoriet. Stoer en gekleed deze jas past overal bij. B4men favoriete kledingstukken.
DSC05302
Schoenen favoriet is dit paar van Bugatti. Ook met deze schoenen is het makkelijk combineren omdat ze overal bij passen zowel gekleed als casual staan deze schoenen.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer