Lipton Ice Tea Red Fruits nieuw voor de lente.

 

Lipton Ice Tea logo

Iedereen heeft vast weleens Lipton Ice Tea gedronken. Ikzelf vind het een erg lekkere verfrissing wanneer ik nog niet toe ben aan een drankje met alcohol. De bekendste smaken zijn natuurlijk Lipton Ice Tea Lemon en Peach, maar ook Green Tea kan ik goed waarderen. Nu hoor ik regelmatig om mij heen dat niet iedereen Ice Tea lekker vindt. Mijn eigen vrouw is er zo één 😉 Speciaal voor haar en al die andere mensen die gewoon eens een andere lekkere smaak willen drinken heeft Lipton Ice Tea de smaak Red Fruits ontwikkeld. De Ice Tea heeft de smaak van cranberry’s, frambozen en bramen en is een frisse, niet al te zoete, smaak die echt totaal anders is dan de andere Ice Tea smaken. Deze vindt mijn vrouw wel erg lekker!!

DSC00402 DSC00407

Lipton Ice Tea past in een verantwoorde levensstijl

Lipton heeft niet alleen een nieuwe smaak op de markt gezet, maar ook zijn alle koolzuurvrije ice tea’s verbeterd. Zo zijn alle vier de varianten gezoet met stevia en dat zorgt ervoor dat er per 100 ml maar 19 kcal in zitten. Niet alleen super lekker, maar ook passend binnen een verantwoorde levensstijl. Iedereen kan deze lente en zomer genieten van een verfrissend glas Lipton Ice Tea en ik raad je zeker aan om de nieuwe smaak Lipton Ice Tea Red Fruits eens te proeven. De smaak is vanaf nu te koop in de supermarkt voor € 1,76.

DSC00389

Cheers op een mooie zomer.

DSC00390

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer