Foodbloggen en sexy eten komt samen op de NeighbourFood Market Amsterdam.

NeighbourFood Market weekender op zaterdag14 en zondag 15 maart 2015

Eten maakt hongerig en sexy. Dat dit echt zo is wordt je helemaal duidelijk op de Neighbourfood Market Amsterdam dit weekend. Ik ben van plan zeker een kijkje te gaan nemen.

nfm

# FOODPORN

Hashtag foodporn doet het goed op Instagram en Twitter. Sexy eten, afrodisiacs en hongermakend mooi gefotografeerd voedsel. Kom kijken naar verleidelijke foodfotografie, proeven van fotogeniek eten en prikkelende drankjes. De NFM als een culinair bordeel. Foto’s maken mag! # foodporn # filter.

Workshop: Hoe maak ik mijn eigen foodporn!

Naar dit zinneprikkelende thema hoefden we niet lang te zoeken. De meeste likes op social media krijg je met baby’s, katten en….. met food! Gefotografeerd met je eigen smartphone, thuis, in het restaurant, in het eetcafé, bij je moeder of je liefje: vroeger werd er eerst gebeden voor het eten, nu wordt er eerst gefotografeerd en het op social media gezet.

Daarom heeft NFM twee foodbloggers gevraagd workshops te geven. Samen met een food-fotograaf delen ze met de bezoekers hun tips & trics om het dinerbordje zo mooi mogelijk op te maken en te fotograferen. Simone van den Berg van simoneskitchen.nl en Vanessa Dawson van culinessa.com geven een drietal workshops op zowel de zaterdag- als de zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur. Deelnemers melden zich op de dag zelf aan en de deelname is gratis.

NFMfoodporncourgette

Deelnemers:

Naast een klassieke afrodisiac zoals de oester van Zilt & Zalig is er ook een moderne afrodisiac namelijk Chocolate Balls van Chocolate Cake Ball Company. Maakt Miss Marmalade speciaal Red Velvet Marjolaines, De Vrouw met de Baard komt weer met de Miso- en Ramenburger met de Mystery Sause. The Young Pretenders maken Dirty Burgers, de donuts komen van Lotti’s Doughts en laat Caulils de kazen wel heel verleidelijk smelten. En zijn er nog 40 deelnemers die met passie hun good-food maken en presenteren.

Dus kom langs en laat al je zintuigen werken!

Zaterdag 14 maart van 12.00 tot 22.00 uur: na 20.00 uur gaan de tafels aan de kant en verzorgt de huis-dj een zwoele set voor een Buffet Dansant.
Zondag 15 maart van 11.00 tot 18.00 uur.
Toegang gratis op beide dagen, in en om Transformatorhuis, Klönneplein Westergasfabriek, Amsterdam.

www.neighbourfoodmarket.nl instagram.com/NeighbourFoodMarket facebook.com/Neighbourfood

Nikon geeft twee camera’s weg!

De bezoeker kan de opgedane tips & trics gelijk toepassen en de foto’s gemaakt op NFM uploaden op Instagram via de hashtags #foodporn, #neighbourfoodmarket of #nikon. Simone en Vanessa zullen de foto’s beoordelen en na het weekend worden de winnaars van de twee Nikon camera’s bekend gemaakt.

NFMFoodpornwortel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer