SelectSelect

fashion trends voorjaar/zomer 2016. Dit moet je in de kast hebben liggen.

hoed dragen

Je zou het nog niet zeggen met de kou die plotseling toch gekomen is maar het voorjaar komt (gelukkig) steeds dichterbij. Wij zijn alweer druk bezig met de trends voor najaar/winter 2016 maar eerst krijgen we natuurlijk nog de trends voor aankomend voorjaar en zomer. Wat ga je veel zien in het straatbeeld en zijn het dingen die jij ook kan of zou willen dragen. B4men is op onderzoek uitgegaan en ik moet eerlijk zeggen dat er zeker dingen tussen zitten die heel erg tof zijn maar van bepaalde trends weet ik bijna zeker dat ik er in ieder geval niet mee ga lopen. Dat is natuurlijk het leuke van trends, waar ga je wel in mee en waar ga je niet in mee. Sowieso is het leuker om altijd je eigen draai aan trends te geven zodat jij je eigen stijl kan ontwikkelen. We weten dat het altijd gevoelig ligt bij sommige mannen als we praten over trends, maar we verplichten niemand tot iets. Het is puur informatief en wij vinden het wel leuk om op de hoogte te blijven van de trends en jullie hierin van informatie te voorzien, wat je er verder mee doet is uiteraard aan jezelf.

5 musthaves voorjaar/zomer 2016

De witte chino of spijkerbroek:

Altijd goed een witte broek, super makkelijk te combineren met allerlei kleuren en prints. Je hoeft je nooit zorgen te maken of je bovenkleding er wel bij past. Je kan er diverse looks mee creรซren, draag hem met een nette suรจde schoen en polo en je ziet er meteen sophisticated uit, draag hem met boots en een gaaf shirt of spijkeroverhemd en het ziet er meteen een stuk stoerder uit.

De bomber:

De bomberjack is eigenlijk al een paar jaar bezig om echt een trend te worden alleen blijft het toch nog steeds een beetje achter bij de gewone man. Voor komend voorjaar is nu wel de verwachting dat dit jack echt gaat doorbreken. Een bomberjack is ontzettend veelzijdig in stijl, draag hem in een donkere kleur met een basis shirt eronder, dan is het veilig en draagbaar voor iedere man. De bomberjack ga je echter komend seizoen ook in diverse materialen en kleuren zien, als je dit durft te dragen dan ziet het er meteen eigentijdser uit.

De overall:

Tja, wat zullen we hierop zeggen…dit is een trend die je of onwijs tof vindt of vreselijk vindt. Het is in ieder geval een kledingstuk wat niet iedereen zal durven dragen en dat is waarschijnlijk maar goed ook. Aan een overall denk je toch al snel aan een te dikke Amerikaan die er niets onder draagt en die stinkt naar zweet. Sorry, misschien een ontzettend vooroordeel maar dat is het eerste wat in ons opkomt. De overalls die je komend seizoen gaat zien zijn wel heel anders gedragen hoor dan die te dikke Amerikaan ๐Ÿ˜‰ Het is het proberen waard. Sommige overalls vind ik namelijk wel echt heel cool!

Het pak:

Een pak hoef je echt niet alleen maar in de wintermaanden te dragen, ook in het voorjaar en zomer zijn er mooie pakken verkrijgbaar. Natuurlijk is het gebruik van materialen dan anders dan in de wintermaanden. Je denkt al snel aan linnen pakken, alleen het nadeel van linnen is dat het super snel gaat kreukelen waardoor het vaak rommelig uit gaat zien. Nu heb je wel onderscheid in linnen en linnen. Wil je een linnen pak investeer dan in een goed linnenpak, die kreuken minder snel dan een goedkoop pak.

De hoed:

Vorige week is hier al over geschreven maar de hoed gaat het helemaal worden voorjaar/zomer 2016.

Zo draag ik mijn hoed en het blijft niet alleen bij deze hoed, ik wil er nu nog veel meer ๐Ÿ™‚

hoed hipster1
bron: b4men

Welke trend slaan we even over

Very short shorts ofwel piep kleine broekjes:

Ik denk dat alle mannen deze trend maar moeten overslaan. Sorry, maar volgens mij word de normaal denkende man hier echt niet heel warm van. Zie je het al voor je dat je straks op straat alleen maar mannen in super kleine broekjes ziet rondlopen. Nee, dit is een trend die B4men overslaat.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer