Geef je seksleven een boost in tijden van corona

erogene zones van de man

Stellen in een relatie hebben het niet makkelijk gehad tijdens corona. In het begin waren er lockdowns waardoor je nog meer op elkaars lip zat. Aangezien je elkaar vaker ziet kan het zijn dat je libido een stuk lager is dan normaal. Dit hoeft geen problemen te geven want er zijn namelijk prestatieverbeterende middelen zoals erectiepillen. Seks is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van een relatie, daarom is het belangrijk dit vooral in tijden van corona een boost te geven. 

Experimenteren met nieuwe middelen

Als je de vonk kwijt bent is het belangrijk deze weer aan te wakkeren. Juist doordat je meer op elkaar aangewezen bent, is dit het perfecte moment om te gaan experimenteren. Naast de standaard gebruiksvoorwerpen zoals seksspeeltjes, zijn er ook andere manieren om te experimenteren. Als je langer van elkaar wilt genieten kan je als man bijvoorbeeld een erectiepil nemen. Voor vrouwen bestaat er ook vrouwenviagra. Heb je liever middelen met uitsluitend natuurlijke ingredi├źnten? Probeer dan eens Camagra. Dit middel is van een licht niveau en kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Dit kan het seksleven net dat beetje extra bieden, wat het mist. Camagra bestellen is eenvoudig en kan discreet en compleet anoniem online worden gedaan. Zo hoef je niet bang te zijn op het taboe dat rondom presentatie vergrotende middelen is.

Nieuwe locaties en mogelijkheden

Naast het experimenteren met middelen, kun je ook op andere manieren je seksleven een boost geven. Denk hierbij aan het proberen van een nieuwe locatie in het huis. Ga creatief om met je omgeving en zo wordt het voor allebei een stukje spannender. Samen nieuwe dingen ontdekken is spannend en maakt een herinnering ervan des te memorabeler. Je kunt ook helemaal outside the box denken en kamasutra opzoeken. Hierdoor is seks naast genieten ook gelijk een workout voor het hele lichaam.

Het niet vergeten van voorspel

Voorspel is misschien wel het allerbelangrijkst van het seksleven als dit in een sleur zit. De gedachte alleen al aan seks zorgt dat beide partners nog meer naar elkaar verlangen. Voorspel moet je dus zeker niet overslaan, want dit is juist het moment om dat verlangen naar elkaar nog groter te maken. Voorspel kan gaan tot het strelen van elkaar naar alleen al praten over seks. Denk eraan dat seks meer is dan alleen penetratie. Mensen hebben niet voor niks 5 vingers aan beide handen gekregen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer