MuziekMuziek

The Devil Makes Three, super muziek!!

Deze keer wilde ik jullie graag verassen met een artikel over een band waarvan ik zeker kan zeggen dat 99,9 % hier nog nooit van heeft gehoord……The Devil Makes Three.

thm31

 

The Devil Makes Three

Inmiddels zijn ze in Amerika al echt een begrip nu de rest van de wereld nog!! En daar wordt hard aan gewerkt. The Devil Makes Three is opgericht in 2002 en komen uit Santa Cruz, California. De band bestaat uit twee gitaristen en een bassiste. De muziek is qua stijlen bijna niet echt te vatten bijna alle vormen van country komen terug in hun muziek maar ook de invloeden van rock zijn goed terug te horen. Het feit dat er geen drummer mee speelt in de band maakt voor de muziek echt niet uit. Het klink geweldig en maakt mij echt vrolijk. Wat ik zelf geweldig vind is de afwisselingen van stijlen en tempo in hun muziek. Je kan de muziek van The Devil Makes Three daardoor op ieder moment opzetten. Op een lekkere zondag morgen past het prima, maar ook op een feestavond met het volume wat hoger kan het ook echt heel goed.

tdm3

Tja ik kan jullie nu wel heel veel uitleggen over de band……hahaha, nee dat kan ik eigenlijk helemaal niet!! Doordat The Devil Makes Three nog maar een kleine naam is, is er dus ook nog maar weinig over geschreven!! Dus ik ga jullie niet veel langer in spanning houden, geniet van de te gekke sound van The Devil Makes Three.

Wanneer jij deze muziek ook te gek vind en wanneer je The Devil makes Three graag live wil bewonderen ze zijn in juni in Nederland.

13/06/2014 staan ze op het Jailbreak festival in Leeuwarden 

13/06/2014 staan de op het Kids n Billies festival in Nijmegen 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Hoi Jan Willem,

    Wat een geweldige tip the devil makes three. Draai al dagen lang niets anders meer in de auto. Echt geweldig.
    Kwam er overigens onlangs pas achter dat we hier in Lisse een echte barbier hebben. Kom gauw mijn baard een keer bij je laten verzorgen.

    Groeten,
    Raymond

Written by Jan Willem Huffmeijer