AD: Mannen praten minder dan vrouwen maar niet met Telfort.

Mannen zijn minder grote praters dan vrouwen en dat is in mijn relatie inderdaad net zo. Toch ben ik door de blog en mijn werk als barbier echt wel veel beter en meer gaan communiceren. Dat heb ik ook gemerkt aan mijn telefoonrekening!! Of beter gezegd aan onze telefoonrekeningen. Doordat ik een grotere prater ben geworden en mijn vrouw al een grotere prater was rijzen de kosten de pan uit!

Telfort bellen

CombiVoordeel van Telfort bereidt mij voor op de toekomst

Oké nu weten jullie al dat mijn vrouw en ik heel wat afbellen. Maar ik ben ook nog eens een gezegend man met twee dochters. Geloof mij ze zijn 5 en 9 jaar maar kletsen nu al de oren van je hoofd! Dit is dus erg onvoordelig voor mijn portemonnee in de nabije toekomst. Hoe fijn zou het zijn als ik nou voor voordeel zou kunnen krijgen op het gebruik van mijn mobiel, in dit geval voor mijn belgedrag of die van mijn dochters. Gelukkig komt Telfort met iets interessants…CombiVoordeel! Dat is extra voordeel dat je als trouwe klant ontvangt als je meerdere abonnementen combineert. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement met televisie combineren met vast internet en een mobiel  abonnement. Als je deze abonnementen allemaal bij Telfort afneemt dan ontvang je extra voordeel.

009-150905_TELFORT_NUNL_SMARTICLE_CV CAMP NOV_CAMP BEELD_1280x720px

CombiVoordeel geeft jou de keus

Nu is het vaak zo dat een bedrijf al een mooi dealtje heeft gemaakt en je dit “voordeeltje” moet kiezen. Bij Telfort CombiVoordeel is de keus helemaal aan jou. Je mag jouw voordeel zelf bepalen. Zo kun je een keus maken uit bijvoorbeeld 2x zolang bellen en 2x zoveel MB’s….hahaha Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat dit onze voorkeur heeft! Uiteraard zijn er nog veel meer leuke voordelen zoals een  gratis HBO zenderpakket of voor de kinderen is er een kidspakket. Wil jij ook eens kijken of zo’n CombiVoordeel pakket iets voor jou is klik dan hier….Ik word gebeld dus shhh…ciao!

telfort laatste

Advertisement

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer