Dromen over seks met Goedele Liekens. Column Pascal Meulenbelt.

Seks, het is en blijft een veelbesproken en veel opgezocht onderwerp. Iedereen zoekt er wel eens iets over op, op welke manier dan ook. Heel het land en de inwoners van ons land hebben een mening over seks net zoals over het Nederlands Elftal. Deze week werd dat nog eens duidelijker. De vrouw naar mijn hart, Goedele Liekens, schreef een column in de spits. Goedele is een charmante en knappe Belgische dame die zichzelf seksuoloog mag noemen. Meermaals is Goedele aangeschoven bij verschillende praatprogramma’s en heeft ze eigen programma’s mogen presenteren. Altijd als Goedele in de buurt was gingen de gesprekken over het intieme spel tussen de lakens.

Zo ook deze week, de mooie Vlaamse, had een column geschreven in de Spits over het oraal bevredigen van een man. Goedele schreef dat zij van mening is dat wanneer je van iemand houdt dat je ook van zijn geslachtsdeel houdt. Ik zie alle mannen die dit lezen nu al voorzichtig knikken en denken: ‘Was Goedele maar mijn vrouw’. De Vlaamse zegt het als volgt: ‘pijpen is je liefde tonen’. Deze uitspraken zorgen voor veel ophef en een karrevracht aan reacties. Veel vrouwen voelden zich ‘voor paal’ gezet en waren boos. Goedele zet de vrouwen in een kwaad daglicht, vinden ze. Mannen ‘slikten’ deze column als warme broodjes en genoten van deze uitspraken. Het is logisch dat zulke uitspraken vele tongen bereikten en onderwerp van gesprek was. Iedereen heeft zijn eigen mening en is niet verplicht iets te doen wat iemand schrijft. Het mooie van Goedele is dat ze schrijft en zegt wat op haar tong ligt. Zij is van mening dat je als vrouw zijnde niet zo moet klagen en het gewoon moet doen. Zulke uitspraken in combinatie met het feit dat ze seksuoloog is deed mij aan het denken zetten.

Goedele is een knappe vrouw, ondanks haar 52 jaar, waar veel mannen van zouden dromen. Hoe zou een nacht met Goedele eruit zien? De vrouw die alles weet over seks, de technieken kent en ook nog eens de psychologie erachter. Op het moment dat je met deze vrouw het bed mag delen zal je waarschijnlijk dingen ervaren die ervoor zorgen dat je in een trip komt of in de zevende hemel. Als ze net zo goed is met haar handen, als dat ze schrijft en als ze net zo goed is met haar mond, als dat ze praat zal je een ongekende nacht beleven. Een nacht die je alleen in films ziet, zou Guus Meeuwis zeggen. Maar ondanks de afname van het taboe op seks is en blijft het een onderwerp waar niet veel ‘diepgaand’ over gepraat wordt. Door de columns van Goedele komen dit soort onderwerpen in ieder geval aanbod.

De negatieve ophef over de column van Goedele snap ik zelf eigenlijk niet zo goed. Ze schrijft haar mening op en hoe jij dat leest en wat je ermee doet moet je uiteraard zelf weten. Zij verplicht geen enkele vrouw om dezelfde mening in ‘haar mond te nemen’. Elke vrouw heeft een eigen mening en een reden om iets wel of niet te doen. Maar ga deze beeldschone Vlaamse niet aanvallen omdat zij haar mening ventileert. Voor alle mannen onder ons… Ze is, voor zover ik weet, vrijgezel. Er is in principe dus een kleine kans voor je. Voor alle vrouwen onder ons… Houd je eigen mening, doe geen dingen die je zelf niet wilt maar vergeet Goedele en haar uitspraken niet. Als amateur psycholoog geef ik je nog een gratis tip: Praat er met je geliefde over, maar praat niet te lang want met een volle mond mag je niet praten.

Goed weekend 😉

Pascal Meulenbelt voor B4men.nl

pascal

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer