MuziekMuziek

Horloge trends 2023 voor mannen

Horloge trends 2023 voor mannen. Horloges zijn de afgelopen jaren steeds meer zichtbaar en voor mannen steeds meer een sierraad in plaats van een nuttig ding.

Helaas is dit sinds de smartwatch wel weer wat minder geworden omdat deze toch echt wel heel makkelijk zijn. Toch zou dit jou als man niet moeten afschrikken om een mooi horloge uit te kiezen. Sterker nog, misschien is het wel de beste reden om een mooi horloge uit te kiezen!

Overdag en tijdens werk draag je jouw smartwatch en ’s avonds is het tijd om te showen met een heel bijzonder en mooi horloge. Een echt meesterwerk op je pols is helemaal hot in 2023.

Stijlvol en kunstzinnig is helemaal 2023

De horloge trends 2023 voor mannen zijn voorral stijlvol. Horloge’s mogen weer echt een sieraad worden. Geen bijzondere functies maar “gewoon” een mooi uurwerk waar de kwaliteit vanaf straalt.

De stijlvolle horloges vind je in verschillende soorten en maten. Een echte trend is ingetogen en niet te opvallend.

De afgelopen jaren waren voor de klokken en nu mag er weer een mooi uurwerk om je pols. Rustig en klassiek zijn de mode en het grote voordeel is dat deze horloges met alles te combineren zijn. Een mooi pak of een gewone jeans een mooi horloge past overal bij.

Dit zijn mijn favoriete mannen horloges

Duurzame Tissot horloges

Tissot is een Zwitsers horlogemerk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen die het merk gebruikt.

Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse horloge ontwerpen. Het merk biedt zowel Tissot herenhorloges als Tissot dameshorloges aan. De Tissot horloges staan voor duurzame en hoogstaande kwaliteit en design tegen een goede prijs.

De luxe horloges worden allen op ambachtelijke wijze ontworpen en gemaakt. Tissot gaat volledig met zijn tijd mee en wordt gezien als innovator in de wereld van horlogerie

Luxueuze IWC horloges

In Schaffhausen Zwitserland vinden we sinds 1868 International Watch Company, oftewel IWC. Het merk behoort tot de grote namen in de horlogebranche en heeft een lange geschiedenis op dit gebied.

De horloges van IWC zijn stuk voor stuk mechanische meesterwerken waarbij de buitengewone precisie wordt gecombineerd met tijdloos design.

Het aanbod bestaat uit zowel IWC horloges voor heren als IWC horloges voor dames. Van functionele sporthorloges tot elegante dress-watches of meer robuuste horloges, IWC heeft het allemaal.

Afbeeldingen komen van: Saffier Juwelier

Een horloge dragen doe je zo!

Een horloge draag je niet zomaar. Er bestaan heuse etiquette voor het dragen van een horloge. Een horloge moet passen bij je outfit, om de juiste pols gedragen worden en niet te strak zitten.

Het horloge voor mannen 2023 moet vooral niet van je pols af schreeuwen. Een horloge in 2023 draag je met stijl en finesse.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer