MuziekMuziek

Destiny 2: Beyond Light & Season of the Splicer

Na een lange tijd geen Destiny 2 meer gespeeld te hebben, kreeg ik weer de kans om de nieuwe uitbreiding Beyond Light te spelen. Daarbij kreeg ik ook meteen een season pass voor Season of the Splicer. Jij als guardian mag weer vechten tegen de bekende Vex!

Beyond Light of gewoon duisternis

De uitbreiding Beyond Light is al een tijdje uit maar desalniettemin een toffe uitbreiding om toch te halen als je hem nog niet hebt gespeeld. Toen ik Destiny 2 opnieuw opstartte, ditmaal op PC, werden we meteen op Europa gezet. Een nieuwe ijzige locatie. De toon wordt direct gezet als je meteen aan de bak mag tegen de Fallen. Maar hier houdt het natuurlijk niet bij op! Zo krijg je een totaal nieuwe skill erbij genaamd de Stasis. Hierbij gaan we de duisternis omarmen. Op basis van het verhaal natuurlijk met flinke tegenzin van je shell… jij bent natuurlijk het licht!

Aardig vermaak

De DLC is voor mijn gevoel wel lang genoeg om het een DLC te noemen. Er zijn genoeg nieuwe missies, strikes en Exotics te behalen. Enig nadeel is dat je de overige uitbreidingen toch wel nodig hebt omdat je anders sommige nightfalls niet kan doen. Ook heeft het mij een tijdje geduurd voordat ik de softcap van light level had behaald. Toch weer lekker in de crucible grinden met mijn nieuwe subclass om iedereen te kunnen bevriezen!

Season Of the Splicer

Zo is Season of the Splicer al een tijdje aan de gang! Zo kom je Mithrax tegen, hij geeft aan dat hij een splicer is. Zo heeft hij de spraak als machine en zoals we altijd al doen in Destiny kan hij ook hacken. Het lijkt er dus op dat ook de Fallen een steeds betere ally wordt en dat er natuurlijk nog steeds wel kwaadaardige er tussen zitten. Kunnen we toch samenleven. Zo moeten we het opnemen tegen de Vex en gaan we Override activities doen. Deze zijn beschikbaar in het gebied HELM net boven de tower.

Ook de light level cap is weer veranderd. Zo hebben we nu een 1320 Pinnacle cap. Redelijk te doen als je aardig grind en hebben we armor de synthesis en transmogrification system. Zo kan je je favoriete helm gebruiken als transmog variant. Dus heb je mooie PvP set bij elkaar gespaard met goede stats maar ziet het uiterlijk er niet uit? Dan kan je die dus veranderen met een andere variant en zo toepassen op je helm. Als laatste is de Vault of Glass Raid weer geopend van Destiny 1! Zelf heb ik mij er nog niet eraan gewaagd omdat ik nog steeds mijn light level aan het opbouwen ben. Hopelijk komt dat nog!

Ik heb mijzelf dus weer prima vermaakt met de nieuwe DLC en Season pass en denk dat ik het nog steeds wel iedere week effe een paar uurtjes zal oppakken.

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos