MuziekMuziek

4 ideeën voor een stoere giftbox

stoere giftbox mannen

Een enveloppe met geld, een cadeaubon…Ben je het ook zo zat om altijd maar dezelfde inspiratieloze cadeaus te krijgen én te geven? Er wordt altijd gezegd dat het moeilijk is om een leuk cadeau voor mannen te verzinnen. Toch zijn er genoeg mogelijkheden op dit gebied: stel bijvoorbeeld eens een giftbox samen! Zo kun je je collega’s, teamgenoten of personeel goed in het zonnetje zetten. Hieronder lees je 4 tips.

Digital box

Iedereen is tegenwoordig helemaal gewend aan de digitale lifestyle, maar vooral mannen worden erg blij van goede gadgets. Met een digital giftbox kun je hier leuk op inspelen. Stel een box samen met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde USB-stick, powerbank en bluetooth speaker. Als je op de hoogte bent van welke muziek de persoon houdt voor wie de box is, kun je ook een muziekalbum erbij doen. Om het af te maken kun je nog tape bedrukken om de box extra feestelijk te maken.

Barber box

Veel mannen zijn erg trots op hun baard en doen er dan ook alles aan om deze zo goed mogelijk te verzorgen en in model te houden. Een echte baarddrager zal regelmatig een bezoekje brengen aan de barbershop, maar je kunt ze natuurlijk in de tussentijd een handje helpen door een leuke giftbox met scheer- en trimbenodigdheden te geven. Voorzie de box dan bijvoorbeeld van een mooi gepersonaliseerd scheermes, scheerkwast, kammetje en lekkere scheerschuim. 

Sporty box

We kunnen weer naar de sportschool! Speel hierop in door een stoere, sportieve giftbox samen te stellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van customized tennisballen, een bidon en zweetbandjes? Een tennisliefhebber kan dan zo de baan op. Mocht je met een giftbox te weinig ruimte hebben voor de items, dan kun je er ook een stoere goodiebag van maken;   

papieren tassen bedrukken is dan een goed idee. Je kunt natuurlijk ook een gepersonaliseerde sporttas laten maken en hier de gifts in stoppen.

BBQ & beer box

De tijd van het barbecueën is weer aangebroken en ook hier kun je een giftbox door laten inspireren. In dit geval voorzie je de box van dingen die je nodig kunt hebben tijdens een echte zomerse barbecueavond. Denk dan aan een gepersonaliseerd schort, digitale vleesthermometer, aansteker, vleesmes en spatel. Naar gelang het budget zou je nog een kookboek met goede barbecuegerechten erbij kunnen doen. Voeg een lekker flesje speciaalbier, bierviltjes en een customized flessenopener toe om het geheel af te maken. Laat die warme zomeravonden maar komen!  

stoere giftbox voor mannen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer